REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

INTERLOPI, AMENINȚĂRI cu MOARTEA în parcarea unui hypermarket: Punem mâna pe pistol și cuțit. VIDEO!

INTERLOPI, AMENINȚĂRI cu MOARTEA în parcarea unui hypermarket: Punem mâna pe pistol și cuțit. VIDEO!

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 7406

După ce mii de interlopi s-au reîntors în ţară după criza Covid 19, au reînceput să facă ordine în cartiere și să pună monopol pe anumite zone. Aceştia dau jafuri la pont şi terorizează oraşe întregi.

Clanurile și-au împărțit cartierele și în București.

O adunare care a avut loc cu câteva zile în urmă în parcarea unui hypermarket din cartierul Militari a fost transmisă, live, pe facebook.

”Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, spune unul dintre capii clanului Sadoveanu, grupare care stăpânește mai multe cartiere din București.

VIDEO 1:

”Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți, că nu stați acolo! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia!”, a mai spus interlopul.

Măine, poimâine, suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit”

”Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit. De acum șase luni, să vă vindeți proprietățile. Și în Chitila și la Chibrit! Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi! Cel ce nu și-a asumat o să răspundă toată viața lor de-acum încolo! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, a mai continuat el.

VIDEO 2:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fut rasa in gat
4
0
Rusine de pol. Romana.
8
0
Acu 100 de ani tiganii erau sclavi pe plantatie, in prezent cu ajutorul guvernelor corupte au ajuns sa domine prin teroare, romanii sunt dezbinati ei sunt uniti, pana nu se schimba legile ca politia sa impuste la ei ca la poligon asa o vom duce
19
0
noi jandarmii ne pisam pe noi de frica, noi atacam si lovim copii,batrani,femei si cam atat, ii si gazam, da de restu de smecheri ne e frica, de asta e platita jandarmeria si politia pe banii cetatenilor
25
2
Viata tata. Ma fac interlop cand o sa fiu mare. In romanica e grele dak ai shkoala.
12
1
Nu inteleg de ce se ia lumea de interlopi . Ei conduc de fapt Romania,ei sun tcelebri si cei mai respectati inclusiv de autoritati. fi interlop a devcenit o cale de urmat in viata.De la interlop la politiocian votabil este ceva scurt,mai ales ca romaii u au timp sa-si foloseasca mintea.
5
6
Nu va e frica de puscarie....dar de munca? Parca avea statul roman niste mine de uraniu pe undeva....
25
0
destul de clar. acum politia poate sa-i salte. pe ei, pe mama lor de ciori borate!
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272