REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

INTERVENȚIE la CLANUL BĂNCUȚĂ: PARANGHELIE cu GRĂTARE pe STRADĂ! VIDEO

INTERVENȚIE la CLANUL BĂNCUȚĂ: PARANGHELIE cu GRĂTARE pe STRADĂ! VIDEO

Replica API 25 iunie 2020 | 00:12 24790

Membrii clanului Băncuță au făcut-o lată, din nou! Au pus de o paranghelie pe domeniul public, lăsându-se cu intervenția oamenilor legii și cu sancțiuni. Totul s-a petrecut pe strada Eduard Caudella din municipiu, joi, 25 iunie.

S-a dispus sancționarea proprietarului (familia Băncuță) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel, după intervenția oamenilor legii, gașca s-a spart, în sensul că muzicanții și-au strâns catrafusele și au plecat, iar petrecăreții s-au retras în curte, alegând să continue acolo grătarul, dar fără muzică.

Clanul Băncuță este cunoscut pentru infracțiunile în care este implicat. Astfel, membrii au fost vizitați de mascați și înnoiembrie anul trecut.

Cunoscuți cu antecedente penale

Mai exact, (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor).

Polițiștii din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment care se desfășura pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța.

Potrivit oamenilor legii, la fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane care ascultau muzica la o intensitate ridicată. Organizatorul petrecerii, fiind vorba despre proprietarul locuinței de la adresa menționată, a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: PERCHEZIȚII în CONSTANȚA, la CLANUL BĂNCUȚĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jegosii de tigani deranjeaza toata lumea,in mangalia,cica au autorizatie de la primarie,data de alti turci.muritiba!
1
0
Auzi... 1000 lei amenda!
2
0
Astia sunt fraierii mei, daca au scos capul in oras l-au scos ca le-am dat eu voie, nea cocos nu a bagat spaima in nimeni din oras, sa nu uitam ca in 2009 cand au facut scandalul in tomis nord, au venit prima data la mine sa imi ceara voie, dupaia au fugit la Urziceni ca le cumparase baietii fuste si tocuri, mai fac ei pe nebunii cate o data dar sunt pasari domesticite, au fost goniti din braila si nu isi doresc acelasi lucru si din constanta
1
0
Constanta-doru popa,koti Gima,Libana,dima Sapera,mancu,Arab,vanghele spirtaru,balboa,tudorascu,mircea oaie,ender
2
0
Ce cauta ciorile astea in constanta?? Locul lor este pe sectia 5-a la poarta alba!
2
0
chiar n-a avut nimeni vreo 5-6 grenade defensive pe acasa, sa le arunce fara cui la astia in curte?
4
2
Rotunzi va dati unii din spatele tastaturii, ca faceti ,ca dregeti ,ca le dati foc si in realitate va iau tiganii ceasul de la mana si nu ziceti nici psst.
3
3
nea cocos a bagat spaima in interlopii constantei! respect nea cocos! antrenor de smecher dovedit
4
6
Astia ai venit de la galati braila si vrea sa faca legea aici dar au dat de rechini care iau mancat figurile
2
2
Modul in care acesti golani se comporta,cum isi bat joc de tot ce-i normal si civilizat se datoreaza faptului ca politia nu isi face datoria.Politisti sunt..ori imbecili,prosti sau fricosi,ori sunt corupti si sunt santajati de golani. Altfel, daca ar fi aplicat legea ferm si fara ezitare,javrelor astea,tiganimii le-ar fi fosta frica sa incalce legea.Cat despre pol locala,idiotii astia nu stiu decat sa amendeze mosi si babe sau copii care traverseaza strada aiurea.In rest,mucles,n-au curaj nici sa clipeasca, darmi'te sa intervina.Iar pt asta-i vinovat Fagadau si incompententul de Babu.
11
3
Pentru TIGANI exista doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
32
4
N a p a l m, nu exista in dotarea Pol Romane?
29
2
Acum in direct! Poarta 6, pe brizei, baietii fac gratare pe strada pricipala! Mai devreme au tipat sirenele pentru anti-aeriana. Ei le-au declansat? Sictir, tara de tigani!
9
2
rom...roman....romanes....tot dracul ala e
8
2
Sunt romani de etnie romanes
11
1
Se stie ce le doresc CIORILOR! UNA CUMPLITA.
14
3
Fratia intre babu si bancuta este foarte stansa
16
4
Au ajuns lighioanele astea si in cartierul Compozitorilor ?
23
1
iar tiganii astia borati imputiti si cica mai avem si conducator fascist cum de isi fac de cap cioarele borate
28
1
E si asta cu parangheliile scursurilor pe unde apuca ele o problema,insa cel mai greu este ca militia sa se mobilizeze impotriva scursurilor violente. Acolo e problema. Cat mai este pana cand romanii se vor uni si vor incepe lupta salbatica pe cont propriu? Nu credeti ca e mai periculos asa,cand populatia incepe sa devina gloata si sa ia la demolat tot ce misca in spirit de turma? Poate asta se vrea,ca atunci cand a venit fascismul la putere. Daca dreptatea nu se face pe bune,populatia furioasa va incepe sa fiarba si totul devine haos. Asta nu e civilizatie! Nu avem justitie,sa angajam de afar
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389