REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INTERVENŢIE LA OVIDIU ÎN TOIUL NOPŢII: BĂRBAT AGRESAT ŞI MAŞINĂ VANDALIZATĂ

INTERVENŢIE LA OVIDIU ÎN TOIUL NOPŢII: BĂRBAT AGRESAT ŞI MAŞINĂ VANDALIZATĂ

Replica API 30 august 2018 | 00:00 1632

Anchetă la Ovidiu în urma unui apel la 112, prin care se semnala că mai mulți indivizi au tăbărât pe un autovehicul, în care se aflau două persoane, și l-au vandalizat. În plus, fiul victimei a declarat, pentru „Replica”, faptul că familia sa este terorizată de hoți.

Familia C. are mai multe terenuri, inclusiv o solă cu porumb, în zona localității Ovidiu. Însă, de circa o lună de zile, se pare că hoții și-au cam făcut "abonament" acolo. "Familia mea are pământuri la Ovidiu, lângă Academia Hagi. Mai exact, am o solă cu porumb. De o lună vin hoții și fură porumbul, deja mi-au furat mai multe hectare. Nu mai găsesc paznici să asigure zona, toți sunt speriați.

În seara asta (marți, 28 august), tatăl cu unchiul au fost acolo și au prins în fapt niște hoți, vreo 6 au văzut, e posibil să fie și mai mulți, cu un Mercedes Sprinter, cu numere acoperite cu noroi, și au sărit cu bâte și răngi , au spart 2 mașini, geamuri, parbriz, oglinzi, faruri, și au furat cheia de la o mășină, au tăiat cauciucurile, și l-au bătut pe tatăl meu care are probleme cu inima, i-au dat cu bâta în cap”, a spus, pentru ”Replica”, fiul persoanei agresate.

Potrivit informațiilor noastre, victima a primit îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a rămas internată în spital. Totodată, în cauză se efectuează cercetări pentru loviri sau alte violențe și distrugere, nefericitul eveniment fiind înregistrat la data de 28 august, în jurul orei 22.00, când respectivele persoane au mers pentru a-și verifica sola, moment în care ar fi surprins mai multe persoane care sustrăgeau porumb. Indivizii au fugit, dar proprietarii s-au luat după ei. Astfel, presupușii hoți s-au enervat și au spart parbrizul vehiculului și o oglindă retrovizoare, după care a fost agresat un bărbat. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai intereseaza pe nimeni problema cu rahatul asta de porumb . Familie mare , guri multe de hranit. Preocuparile au ajuns la un alt nivel. Ovidiu este condus la misto de o gasca de smecherasi. Are Libu o pisica , daca invata sa vorbeasca si detine buletin va castiga un post prin concurs la primaria LOR pe persoana fizica. Daca nu, inseamna ca nu aluat bacul la liceul ala plin de profesori si pustani pupincuristi.
4
0
Nu va mai luati de Oviprotect ! Stancioiu e baiat bun. Dupa ce a furat la elcomex Scupra a vazut ca are har si l a numit sef .... bine.... Pariza stie de ce..... Oviprotect este o varianta a oviprestului fara funda, moarte sigura ... sursa de muls banii ovidenilor prin Etimad Adihan omul lui dragan . Ca idee ... Oviprotect pazeste domeniul public nu domeniul privat
6
0
In Primarie 80% freaca menta ! Este o harca , sefa la resurse umane , acolo in Primarie , nevasta fostului Vice ALBINA , proasta de da in gropi , are o mecla de zici ca a lovit-o trenul si nu isi mai scoala curul de pe scaun ! In rest machidoni angajati pe shpagi ! Felicitari pt OVIPROTECT , care nu face nimic , nu prinde hoti , doar papa banii nostrii ai ovidenilor !
7
0
Trebuiesc schimbate legile. L.ai prins la tine pe teren la furat il impusti si gata.
6
0
Tiganii aveau frica si erau pusi la RESPECT!!! Libana,Mita Paraschiv,Magaru,Mabuze,Gelu Vaduva etc Bataie la ghifti cat cuprinde......
13
0
Moarte tiganilor din Ovidiu!!!
9
1
ce face politia comunitara.....fura cu ei ....marea majoritate a politistilor comunitari sunt ei hoti si romiii....ce sa mai vorbin de nou infintata firma primarului oviprotect.....
8
0
Oamenii de paza sunt de forma,ei neavand dreptul sa foloseasca mijloace dure impotriva hotilor si nici pregatire pentru asa ceva. Acolo e nevoie de glont pe teava si dreptul de a trage in plin impotriva animalelor periculoase,fie ele si bipede umanoide.
5
0
Totul este simplu de rezolvat. Numai sa vrei, altfel ori esti sau spagar, sau ambele.grivita e plina de porumb, plus aia care umbla pe plaja.
5
0
Faget ce pazeste?
7
6
Politia nu intervine decat atunci cand este omorat proprietarul !
7
2
ridici vanzatorii de porumb care nu au acte pe marfa ! vezi de la cine se aprovizioneaza si cand a fost ultima aprovizionare conform factura ! DAR asta nu se face ! DE CE ? pentru ca organele abilitate iau spaga de la comercianti ! SIMPLU , nu ?
9
0
Te rog ma fa o firma de paza! Sau doua! Sau cate vrei tu!
12
0
avem politia romana .politia locala, oviprotect,camere de luat vederi si-n c...,degeaba....,,,,,
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108