REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Investițiile în acțiuni: cum puteți deveni un investitor?

Investițiile în acțiuni: cum puteți deveni un investitor?

Replica API 28 aprilie 2021 | 22:07 1925

Dacă vreți să începeți să investiți pe piața de valori, dar nu sunteți sigur cum puteți face asta, acest articol vă va spune care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați.

Acțiunile nu seamănă cu conturile de economii, fondurile pieței monetare sau certificatele de depozit, deoarece valoarea lor principală poate crește și scădea. Dacă nu aveți cunoștințe suficiente despre investiții - sau control emoțional - puteți pierde cea mai mare parte sau chiar toată capitalul de investiții.

Pentru a evita pierderile trebuie să vă patru principii esențiale.

Cumpărați doar acțiuni într-o tendință ascendentă a pieței. Luați măsuri defensive pe o piață bursieră slăbită. Puteți identifica tendința actuală a pieței verificând în mod regulat investitorul pe piața investitorului zilnic, care arată în care dintre cele trei etape posibile se află în prezent piața de valori: tendință ascendentă confirmată, tendință ascendentă sub presiune sau piață în corecție. Peste 100 de ani de istorie bursieră arată că trei din patru acțiuni se deplasează în aceeași direcție ca piața generală

Concentrați-vă pe acțiuni cu câștiguri mari și creștere a vânzărilor, determinată de produse și servicii inovatoare. Stocurile precum Apple, Microsoft, Nvidia, Zoom Communications Video ( ZM ), DocuS - IGN ( DOCU ), Chegg ( CHGG ), și nenumărați alții devin marii câștigători.

Cumpăra acțiuni care sunt cumpărate puternic de mari investitori instituționali, iar pe cele pe care le vând agresiv să le eviți. Fondurile mutuale, fondurile de pensii, băncile și alți administratori de bani mari reprezintă cea mai mare parte a tranzacțiilor pe piață - nu investitorii individuali. Întrucât acești manageri profesioniști de portofoliu au puterea de a muta semnificativ un stoc în sus sau în jos, este crucial să acordați atenție la ceea ce cumpără și vând.

Începeți să investiți în acțiuni cu un serviciu online, să vă găsiți un broker. Spre deosebire de consilierii roboți, brokerii online vă permit să tranzacționați singuri. Aceasta înseamnă cercetarea, alegerea, cumpărarea și vânzarea de acțiuni, opțiuni, fonduri pe cont propriu.

Stocuri de acțiuni cu cea mai rapidă creștere de cumpărat și urmărit în 2021

• Zoom Video Communications Inc.: Zoom Video Communications este o companie de tehnologie a comunicațiilor care oferă o platformă de comunicare video-prima și servicii de conferințe web. Platforma sa cloud oferă video, voce, partajare de conținut și chat pentru dispozitive mobile, desktopuri, telefoane și sisteme de cameră. Clienții pot participa la chat-uri one-to-one sau pot desfășura evenimente online la scară largă cu până la 10.000 de participanți doar pentru vizualizare. Venitul net al Zoom a crescut pentru trimestrul IV 2021, încheiat la 31 ianuarie, în creștere de peste 17 ori YOY. Compania aproape și-a cvintuplat baza de clienți cu peste 10 angajați pentru aceeași perioadă de timp.

• Liberty Broadband Corp.: Liberty Broadband Corp. operează și deține interese în companii de comunicații, inclusiv Charter Communications Inc. ( CHTR ) și filialele Skyhook și GCI. Liberty Broadband deține aproximativ 29% din Charter. Pe 15 martie, Liberty Broadband a anunțat că consiliul său de administrație a declarat un dividend trimestrial pentru deținătorii acțiunilor sale preferențiale cumulate de serie A. Dividendul de 0,43750001 dolari pe acțiune se plătește la 15 aprilie 2021 acționarilor de la 31 martie.

• Quidel Corp.: Quidel dezvoltă și produce produse medicale de diagnosticare și produse conexe. Compania realizează instrumente de diagnostic rapid care ajută la detectarea și diagnosticarea bolilor critice și a altor afecțiuni medicale. La 1 martie, compania a raportat că a primit autorizație de utilizare de urgență de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente pentru testul QuickVue At-Home COVID-19.

• Cooper Companies Inc.: Cooper Companies este o companie de dispozitive medicale care are două segmente. Compania CooperVision produce produse pentru purtătorii de lentile de contact, iar CooperSurgical vinde produse și servicii diversificate, inclusiv dispozitive medicale, fertilitate, diagnosticare și contracepție. În primul trimestru fiscal încheiat la 31 ianuarie, venitul net atribuibil acționarilor a fost de 2,1 miliarde de dolari, de peste 23 de ori anul trecut. Câștigul mare a fost în mare parte determinat de un mare beneficiu de impozit pe venit de 2,0 miliarde de dolari. Cu excepția câștigului unic, veniturile Cooper înainte de impozite pe venit au crescut cu 43% în trimestrul respectiv. Vânzările au crescut cu 5,3% YOY.

În concluzie pentru a putea face investiții de succes va puteți ghida după patru principii, și anume: acțiunile pe care le cumpărați să fie într-o tendință ascendentă, acțiunile să aibă câștiguri datorate produselor inovatoare, să urmăriți în ce investesc marii investitori, să folosiți un serviciu online pentru a investi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468