REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Investitorii de pe plaja din Năvodari nu se învaţă minte: deversează APĂ UZATĂ în mare!

Investitorii de pe plaja din Năvodari nu se învaţă minte: deversează APĂ UZATĂ în mare!

Replica API 14 martie 2018 | 00:00 478

NESIMŢIŢI

NESIMŢIŢI

În urmă cu o lună, Garda de Mediu sancţiona un investitor, după ce în cotidianul „Replica” de Constanţa au apărut imagini cu o deversare de ape reziduale în mare.

Mai exact, cei care construiesc pe plaja cunoscută sub numele de Mackerel Beach, în dreptul străzii D17, improvizaseră un furtun, prin care “aruncau” apa reziduală în Marea Neagră. Sesizarea a pus la muncă reprezentanţii Gărzii, care au aplicat o binemeritată amendă, însă este din nou nevoie de intervenţia lor, de data aceasta în zona plajei Depozit 10, unde un cetăţean a surprins imagini cu o practică similară!

Fotografiile vorbesc de la sine şi arată cât de nepăsători, tupeişti, ba chiar nesimţiţi sunt unii!

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/apa-reziduala-deversata-in-mare-de-la-o-constructie-din-navodari-344721/

https://www.replicaonline.ro/se-poate-agentul-economic-care-deversa-apa-uzata-in-marea-neagra-a-primit-o-amenda-usturatoare-345170/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Navodari oras de poponari
1
1
Ce ape uzate visati bai fratilor? Sunt ape provenite din panza freatica...cine o uzeaza, dumnezeu?
3
4
Pozele sunt la kazeboo dar jurnapizda habar nu are unde e depozit 10 si unde e kazeboo
6
0
A fost cutremur
2
0
Fraier este ala care in 6 7 ani scoate investitia din un apartament de genul ?
2
1
Primaria a reusit performanta sa faca cel mai urat oras din tara ! Au votat in sedintele de consiliu , dupa interese ! Toti hotii isi construiesc blocuri si hoteluri in Navodari - promenada !
6
2
acolo a fost mereu mlastina care a fost acoperita cu pamant scos din sapaturile la canal deci apa e foarte aproape de suprafata .daca va doriti igrasie cumparati acolo
6
0
Fraieri sunt aia care cumpara apartamente in zonele acelea.
12
0
Ba pe asta de la GARDA de Mediu care nu face nimic decat cand ii scoti ochii sau cand ia spaga nu il schimba cineva...... ntz ntz......
9
0
Intre Hanul Piratilor si Tabara de copii , pe buza plajei, se construiesc zeci de blocuri inghesuite unul in altul, se construieste ala-n-dala, cu puz-uri obtinute cu largul concurs interesat al consilierilor imobiliaro-miliardari ai Primariei Navodari ! Se pare ca scopul realizarii aleii de Promenada , acum iese la iveala, acela de a castiga teren pt a fi vandut samsarilor imobiliari ! Au disparut Campingurile, oaze de verdeata, a disparut vegetatia , nu mai exista un palc de stuf, au disparut pasarile ! In schimb a aparut un imens ghetou de blocuri din beton inghesuite cu distanta de 10 m .
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272