REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Iohannis, atac frontal la PSD pe fondul tragediei de la Caracal: ’Statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD’

Iohannis, atac frontal la PSD pe fondul tragediei de la Caracal: ’Statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD’

Replica API 29 iulie 2019 | 03:41 407

Crimele înfiorătoare de la Caracal au revoltat o țară întreagă. Președintele Klaus Iohannis a acuzat deficiențele procedurale care afectează cooperarea dintre procurori și polițiști și procurori.

„Cooperarea dintre polițiști și procurori se face deficitar iar cel care suferă este cetățeanul. Legislația penală trebuie modificată în scopul aparării drepturilor fundamentale ci nu infractorilor.. Statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD”

Președintele a declarat ca modificarea legilor justiției este cauza slăbirii statului și că nu a reușit decât să întârzie modificarea acesteor legi și a cerur abrogarea tuturor modificărilor.

"Cer Guvernului să ia măsuri acum pentru că are pârghii, dacă mai are o minimă decenţă, şi le mai cer ceva celor de la PSD şi ALDE: abrogarea modificărilor legislative din ultimii doi ani aduse legilor justiţiei şi codurilor penale. Este un pas obligatoriu pe care nu îl mai cerem doar noi, Comisia de la Veneţia şi toate vocile competente din sistemul de justiţie, îl cer românii afectaţi de efectele cumplite ale incompetenţei şi corupţiei PSD. Dacă nu o va face acest Guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate după alegeri care va face asta şi care nu se va opri la acest lucru şi se va ocupa de întărirea statului pentru ca drepturile românilor să poată fi protejate şi garantate cu adevărat"

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi mai prostule ce se intampla cand ma-ta face incest cu neamurile ei? Se nasc cretini ca tine! Acum du-te la curva de ma-ta si roag-o sa te ia si pe tine la munca pe centura ca ea nu mai face fata la cate pouli are de supt! Succes la supt limbricule si vezi sa nu ti se aplece de la atat mooie!
0
0
Ma Dorule tu nu te gandesti ca PSDisti tot repeta ca si U.S.Risti vor fi tot ca ei sau mai rau nu de dragul romanilor ci pentru ca daca vin alti la putere foarte multi dintre ei pierd miile de posturi bine platite fara sa aiba alta calitate in afara de apartenenta politica si mai sunt si alte motive pentru care tin cu dinti de putere sa nu crezi tu ca romani cunosc toate"minunile" pe care le-au facut atia,asta daca nu esti si tu tot unu de al lor si te dai doar un simplu om sceptic.
2
0
fute-o pe ma-ta , pe navasta-ta am futut-o noi ,iar tu o pupi , vita ! Voi ati contestat legile ce dadeau putere politiei , ati vost gica-contra , niste cacaciosi ofticati , fomisti , muisti . Anuleaz-o pe fiica-ta , e programata la muie la ora 17 , vii si tu ?
0
2
Futuva-n gura sa va f-ut de psd-eii nenorociti! De doi ani de zile numai grija HOTILOR si puscariasilor ati avut-o si numai de ei v-ati ocupat! Ati facut praf justitia si statul de drept ca ne rad HOTII si criminalii in nas! Criminalul asta de la Caracal, care ucis cu bestialitate o tanara de numai 15 ani, o sa beneficieze si el de legile ticaloase ale lui tudorel toader si-o sa beneficieze si el de rescursul compensatoriu! Toate legile pe justirtie initiate de nicolicea, iordache, serban nicolae, puse in opera de sluga psd-ului tudorel toader toate ANULATE!
2
1
Si totusi Domnul Presedinte are dreptate!!! Parerea prostimii si a postacilor rosii NU conteaza! Mu..e psd!!!!
6
0
Statul Roman a fost profund slabit de regimul instaurat de KWI zis si sapte case
1
7
Astea-s urmarile legilor justitiei initiate de boul asta, nicolicea serban iordache si puse in practica de sluga psd tudorel toader!
4
2
ba Iohanis daca te folosesti emotional de aceasta tragedie cu fetele astea tu esti mai rau ca criminalul ca vrei voturi de la prost care pune botu la vrajala ta spunei conducatorului de campanie ca e ffff prost dar si tu si daca crezi ca vin jmeceri de la usr sau tu te inseli cu multa multa hgxl
3
7
Asa este,legile de pana la guvernarea PSD au fost mereu proaste in sensul ca au incurajat infractionalitatea . PSD-ul a fost mamaliga si in loc sa faca ce trebuie ca sa corecteze situatia,a lalait,a pierdut timpul. Lasa ca vin snecherii de la USR si or face ei ceva,ca doar ei sunt cei mai ,,dastepti''. Serios mai,Iohannis? Omul asta e pasiv si rece in fata suferintei,el tot la campanie sprinteaza. Parca e din lemn.
4
4
pula lui iohannis si mie cacatul.
3
6
De asta o sa l votez pe Barna din cauza unora ca Dancila si Iohannis
8
4
Joianis este intr o vacanta permanenta
6
5
inaintea nemtului a sarit maimuta veorica.
6
12
Baga capu-n poza si neamtu. Poate mai castiga ceva voturi. El desigur n-are nicio vina. E perfect. Cand ii demite p-aia de la STS? Sau i se pare ca sunt capabili . Nici la alegeri nu au fost competenti . Da se baga si neamtu in seama pentru voturi.
19
7
Dar se putea sa nu profite. De-aia n-au intrat politistii in casa din cauza lui Dragnea.
18
6
Sug piticul sa nu fac ca inamicul
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212