REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iohannis: Direcţiile de sănătate publică să îşi facă treaba cu maximă seriozitate; toate spitalele să fie pregătite

Iohannis: Direcţiile de sănătate publică să îşi facă treaba cu maximă seriozitate; toate spitalele să fie pregătite

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 1057

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, direcţiilor de sănătate publică să-şi facă treaba cu maximă seriozitate, iar spitalele să fie pregătite în contextul epidemiei de coronavirus.

"Daţi-mi voie să spun ceva despre experţi, despre medicii noştri, despre personalul sanitar, care s-a pregătit bine, care este pregătit să facă faţă acestei epidemii. Şi aici un cuvânt special pentru cei din direcţiile de sănătate publică. Vă rog să vă faceţi treaba cu maximă seriozitate, cu maximă celeritate! Iar celor din spitale le spun: pregătiţi-vă cu toţii! Este foarte important ca toate spitalele să fie pregătite pentru pacienţi, chiar dacă, din fericire, astăzi, când vorbim, încă nu avem foarte mulţi pacienţi. Însă, dacă ne uităm în jur, putem să ne dăm seama de situaţia complicată în care se află alţii, şi vă spun: eu şi Guvernul, şi cred că şi dumneavoastră, dorim să prevenim cu orice preţ extinderea rapidă a bolii. Nu dorim să ajungem într-o situaţie de criză profundă. Ea trebuie prevenită! Trebuie să prevenim răspândirea acestei boli. Trebuie să încetinim răspândirea acestei boli!", a spus Iohannis, la videoconferinţa cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prefecţii şi şefii instituţiilor publice deconcentrate pe tema gestionării epidemiei COVID-19.

El a mulţumit medicilor şi personalului medical pentru munca depusă.

"Însă depinde şi de autorităţi. Autorităţile sunt pregătite, autorităţile centrale şi sunt convins că după această întâlnire şi autorităţile din plan local, din judeţe, dar şi noi, fiecare, fiecare român trebuie să îşi joace rolul lui corect în aceste măsuri pe care le-am dispus prin decretarea stării de urgenţă", a arătat Iohannis, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si directiile sanitare cand auzira vocea intaiului papagal,se aliniara repede si isi facura treaba MARE.
0
0
in judetean nu se gaseste nici macar dezinfectant si masti si in nebunia ta controlata de jidani aduci 1500 de infecti in c-ta, sa obtii ce,zine si noua chiar si-n limajul de lemn ce-l utilizezi
0
0
mai amice daca stai acasa nu trebuie sa bei sau sa tragi pe nas!!!
0
1
domle johanis ati auzit ,,un meteorit s ar putea sa ne loveasca peste 5 ani.johanis-psd e de vina ,lupta cu p s d continua
3
0
Vrem ca P.N.L. sa aiba majoritate parlamentara ! Ciuma rosie PSD trebuie infranta ! Partidul nostru e cel mai competent ! Investitorii privati trebuie anutati ! Bugetarii trebuie concediati si sa munceasca la noi la privati !
3
2
mars ma tampitule oamenii nu au masti si manusi de protectie voi nu aveti teste pt. depistarea virusului nici medicii si paramedicii nu au echipamente e jale.Romania va fi in curand pe locul 3 la nr. de morti.Mai du te in mata cu miciunile tale cu tot.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212