REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Iohannis: Sunt îngrozit de atacul armat din Praga; România este alături de poporul ceh

Iohannis: Sunt îngrozit de atacul armat din Praga; România este alături de poporul ceh

Victor ROTARU 26 decembrie 2023 | 00:00 284

Preşedintele Klaus Iohannis se declară "îngrozit" de atacul armat care a avut loc la Praga, subliniind că România este alături de poporul ceh.

Iohannis: Sunt ingrozit de atacul armat din Praga; Romania este alaturi de poporul cehKlaus Iohannis

"Sunt îngrozit de atacul armat din Praga de azi, care a secerat atâtea vieţi nevinovate. Transmit cele mai profunde condoleanţe către familiile victimelor şi le urez însănătoşire grabnică răniţilor. România este alături de poporul ceh în aceste momente grele", a transmis şeful statului pe platforma X, fostă Twitter.

Un bărbat a deschis focul, joi, la Facultatea de Arte a Universităţii Caroline din Praga. Potrivit serviciilor de urgenţă, unsprezece persoane, inclusiv atacatorul, au murit, iar cel puţin alte 30 de persoane au fost rănite, dintre care nouă sunt în stare gravă, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boule, fi îngrozit de internatul prăbușit la Odorheiul secuiesc
4
0
Pe asta nu-l ingrozeste decat o eventuala lipsa de comfort personal. Este ingrozitor ca multe milioane de romani l-au ales si pentru al doilea mandat. Ca prima oara am gresit,poate fi explicabil. Dar a doua oara?! Ne dam cu ciocanul in deget si ne miram ca doare? Ciudat.
4
0
Noi suntem ingroziti de pensiile speciale pe care nu ai reusit sa le anulezi.
9
0
Mimeaza empatia,insa nu-i iese. Si pe urma,daca spune ceva,nu inseamna ca o spune Romania,ci doar el,in nume personal. Da,e grav ce se intampla in lume cu dilimandrosii astia,insa ingrijorarile noastre sunt personale,tin de sentimentele noastre umane,nu de directive,de atitudini dictate de catre un profesor de fizica ocupant din eroarea noastra a votantilor a unui post de presedinte.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468