REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi minţiţi

Iohannis: Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi minţiţi

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 1085

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că în actuala campanie electorală unii competitori recurg la "tactici retrograde", existând încă politicieni care mai cred că oamenii pot fi minţiţi, în timp ce bugetele locale sunt risipite, iar comunităţile "stagnează în subdezvoltare".

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

"Mă bucur să constat că, în ciuda condiţiilor mai dificile, campania electorală a fost totuşi una activă. Acest lucru este un câştig pentru democraţia noastră. Am remarcat multe proiecte electorale bune şi salut efortul candidaţilor de a veni în întâmpinarea românilor prin cât mai multe mijloace de comunicare. Am văzut însă şi cum unii competitori recurg la obişnuitele lor tactici retrograde. Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi minţiţi, în timp ce bugetele locale sunt risipite, iar comunităţile stagnează în subdezvoltare. Ba, mai mult, aceiaşi politicieni se folosesc de majoritatea pe care o au în Parlament încă pentru a promova tot felul de legi electoraliste, populiste, ştiind foarte bine că sunt inaplicabile în această perioadă de criză sanitară majoră", a afirmat Iohannis, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

Şeful statului a menţionat că acest mod "cinic" de a face politică este de domeniul trecutului, iar "iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză prelungită".

"Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză prelungită şi să condamne generaţii întregi să plătească aceste costuri imense. Acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. România trebuie să progreseze, iar votul este cel mai important instrument pentru a impune o direcţie nouă, pozitivă", a spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai asteptati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
2
1
se bazeaza numai pe promisiuni mincinoase pentru a atrage prostimea iar restul electoratului nu au ce face , prostii sunt mai numerosi!
4
0
Primul mare mincinos esti chiar matale !Ai semnat Legea cu marirea pensiilor cu 40 % si acum spui ca nu-s bani !Asta cum se cheama ?
3
1
spalata pe creier 100%,..deci mai tb mintita inca..
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108