REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ionuţ Moşteanu, USR PLUS: AUR - 'un accident' al politicii româneşti, un partid 'extremist'

Ionuţ Moşteanu, USR PLUS: AUR - 'un accident' al politicii româneşti, un partid 'extremist'

Replica API 25 martie 2021 | 00:00 1347

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid "extremist" ai cărui parlamentari "se manifestă ca pe maidan", a declarat, miercuri, liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuţ Moşteanu.

Ionuţ Moşteanu

"AUR este un accident al politicii româneşti, un partid extremist care şi-a construit toată campania anul trecut într-o perioadă grea pentru români şi pentru toată lumea, până la urmă, şi-a construit o imagine pe mesaje extremiste, pe mesaje conspiraţioniste. Prin mesajele astea, cu siguranţă, au pe conştiinţă nişte oameni pe care nu i-au îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi acest partid extremist a ajuns în Parlament şi se manifestă ca pe maidan. Până la urmă, la ce ne putem aştepta la nişte extremişti conduşi de un fost şef de galerie?", a susţinut Moşteanu, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, "problema mai mare" este că PSD "legitimează AUR în fiecare zi".

"Problema mea mai mare este cu PSD, un partid care face parte şi dintr-un grup mare european, un partid care spune că e un partid responsabil, însă un partid care legitimează în fiecare zi acest partid extremist prin legătura strânsă pe care o au în Parlament", a afirmat liderul deputaţilor USR PLUS.

Mai mulţi parlamentari AUR l-au admonestat miercuri, pe holurile Palatului Parlamentului, pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion, în timp ce susţinea o conferinţă de presă alături de liderul USR, Dan Barna. Deputatul AUR Dan Tănasă i-a reproşat ministrului, pe un ton foarte ridicat, o serie de aspecte legate de desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie. El a adresat, totodată, o serie de jigniri mai multor deputaţi USR, printre care Ionuţ Moşteanu şi Bogdan Rodeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neo marxistii trebuie zdrobiti ca o ceapa degerata. Tic-tac!
0
0
le tremura chilotii la astia de la uniunea sabotati romania cand aud de AUR!!!
2
1
zise colegul de partid al unei anorexice isterice cu pipetul costeliv acoperit de un tricou de pe care chipul jidancei bolsevice pauker, blestemat fie-i sufletul si natia, cere in engleza moartea chiaburilor!
2
0
Voi sunteti un accident al politicii romanesti!Sloganul vostru este:fara penalii vostri ,ci cu penalii nostri!
5
1
USR - uniunea sclavagiti Romania
9
3
USR partidul tradarii nationale.
10
3
Foarte gresit!!! Voi sunteti un accident, bine ticluit de multinationale si gasca lui Macron, ca sa vindeti ceea ce a ramas de vandut din tarisoara asta. nu am votat AUR, dar se pare ca sunt ultimii romani si crestini din tara asta
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212