REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius și se întoarce la catedră. Video

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius și se întoarce la catedră. Video

A.F. 19 ianuarie 2023 | 18:28 3314

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a câștigat, joi, procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța și se poate întoarce ca profesor titular.

iPS Teodosie a castigat procesul cu Universitatea Ovidius si se intoarce la catedra. VideoÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius. Pe fond, acțiunea s-a respins, iar în recurs arhiepiscopul a câștigat. Acesta nu mai putea preda, pentru că avea vârsta de pensionare.

iPS Teodosie a castigat procesul cu Universitatea Ovidius si se intoarce la catedra. Video

El a contestat decizia Senatului Universității și, după decizia de joi se poate întoarce imediat la catedră.

Ce a declarat IPS Teodosie

„Pot să spun că încă o dată s-a dovedit ca Justiția poate fi dreaptă, nu doar avocații, ci și judecătorii au avut discernământ, și au judecat firesc. Eu am primit această sancțiune, să nu mai predau. Pentru un ierarh care e profesor predarea este esențială, eu port de grijă de toți din Arhiepiscopia Tomisului, și mai mai ales de dascălii și studenții din Facultatea de Teologie, să fiu împiedicat să îmi exercit această misiune a fost ceva nefiresc. Eu m-am adresat mai întâi specialiștilor din ministerul Educației care s-au interesat și au spus că este o mare lipsă, nu au prezentat nici o metodologie. În fiecare an se făcuseră prelungiri și aveau și metodologie, În anul în care am fost pensionat nu a mai fost nici metodologie iar specialiștii mi-au spus că este ceva tendențios și dacă vreau să predau mai departe Justiția mă va apăra și îmi va da dreptul. Au avut dreptate și le mulțumesc, fără ei nu aș fi pornit această acțiune. Și ei s-au mirat cum de nu există metodologie și au zis ca este ceva tendențios. Le mulțumesc avocaților și judecătorilor că s-au dovedit, de fiecare dată, oameni drepți care au conștiință și judecă după această conștiință. Sunt bucuros că pot să merg să predau ca titular, așa cum mi-a spus domnul avocat. În primul an am predat fără nici o plată, nici măcar plata cu ora, doar la doctorat. Și, un alt abuz, nu am fost admis nici la plata cu ora.“

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A cîștigat,ok Acu sa faca cinste sa faca cite o m**e la cei necăsătorit. Cunosc eu 10
1
0
Dacă si daca tot ai cîștigat ii ok sa sărbătorești asta.Cum cum ia repede o ceata de seminaristi fie ei si călugări din pod de unde sint cazați si fale cite o felatie.Da da doar cite una,se v or bucura si ei si dumneata si sărbătorire va fi. De ținut minte peste anu cum a ti cistigat
2
0
Dacă tot ai cîștigat pe cind sa faci si dumneata o donație da da Ma refer aici donatie personala din propriul buzunar scuze propriul card Nu asa cum este acuma biserica face caritate din cea ce dai enoriași si uni patroni cu dar de mina/inima V oi doar distribuiți si adunați laude cum ca a ti face In fapt tot ce dati este primit la rîndul Nimic din ce va apartine voia preoților nimic Îndemn venind de la behaitu spagoveanu
2
0
atat...cat vor exista exemplvortate ca tineare a
0
0
Atata timp cat o sa existe oi p r o a s t e care sa puna botul la tampeniile indrugate de barbatii imbracati in rochite vor exista si asemenea personaje sinistre, precum limbricul din prima poza!
3
1
Se intoarce la bani si tineret proaspat
6
2
Acu sa te ti,Mãlai încasări. Nu nuuuu ca nu is si acu :-) Ma gîndesc in prostia mi cînd va merge la cele veșnice da da atunci ce va lua? Va spun eu nimic
8
2
pentru ca a fost ajutat de justitia spagara. Multa mwie cu mult kkt judecatorilor si spagoveanului diavol !!!
12
2
Ce te.as tunde cu flama skaraoski! fitzar barba a dreacu că.i plina de ciorbă și zlobouz
10
5
Legii Educatiei nationala nr.1/2011, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.18, din 10 ianuarie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare. 1. Continutul alineatului 1 al art.289 se modifica cu urmatorul cuprins: "Cadrele didactice si de cercetare titulare in invatamantul superior se pensioneaza la data la care se incheie anul universitar pe parcursul caruia implinesc varsta de 65 de ani", cu posibila modificare daca vor exact la 65, dar nu dupa. MANGALITA are 67 dar e deasupra legii
17
1
Magistratii cu salarii si pensii nesimtite, facute din pix sa traiasca. Le este frica sa nu le cânte IPS vesnica pomenire.
21
1
Sug i pu ll a la greu
5
9
Marș cu vrăjeala voastră cu biserica. Preoții cei mai escroci. Merită împușcați.
17
5
ILEANA,SORIN SA VA TREACA PE POMELNICUL DE LA INALTAREA MORTILOR.DUMNEZEU SA VA IERTE SA VA TREACA IN PARTEA DEMENTILOR!
5
13
Fosilele astea dacă ar fi după ele ar conduce r*mânia și pe patul de autopsie
15
4
du-te dracu' , ca acolo ti-e locul spagar peddofil
19
6
Nu scapam de spagarul asta cu barba ,cu una cu doua , are nevoie de parale , !
22
4
Adevarul va iesi intodeauna la suprafata. Mult succes parintelui !
8
21
Singurul care se bucură de decizia instanței este latifundiarul din șpăgile de la s t u d e n ț i proprietarul clădirii de pe strada Călăra-și. Tot are impresia că va răzbi cu șpagoveanu.
11
6
Comentează patru clase primare.Sa veniți să vă citesc slavonă,chirilică și altele.Nulitatilor!
8
12
Doamne ajuta!!!
8
15
tot la Poarta Alba o sa predea pana la urma!
18
4
T*o, este un profesor minunat!
3
18
Mai important decat ca revine securistul asta la catedra e ca revine la pepiniera de tinerei numai buni de bagat la el in pat
21
5
Ce instanță o fi dat soluția pe placul IPS și pentru ce motive? Asta ar fi trebuit să spună știrea și, mai ales, papagalul ăla de avocat CACAlis.
24
3
justitia constanteana este un alt fel de justitie si canta dupa cum face muzica unul sau altul de la putere. A ajuns sa se bage si la raspopeala lui Spagoveanu.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212