REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ÎPS Teodosie: Pe mine NU mă poate obliga nimeni să mă VACCINEZ

ÎPS Teodosie: Pe mine NU mă poate obliga nimeni să mă VACCINEZ

Replica API 16 octombrie 2021 | 00:02 5124

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, vine cu explicații după ce a declarat la postul Arhiepiscopiei că cetățenii nu ar trebui să se vaccineze. Acesta ne-a spus că „e un vaccin neasumat”. „Nu înțeleg de ce se forțează când se știe că va dispărea Certificatul Verde. În țările din vest asta se știe. De acolo am fost sunat”, ne-a declarat Prea Sfințitul. În rândurile de mai jos puteți vedea declarația integrală a lui ÎPS Teodosie dar și ce spune prefectul județului Constanța.

ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie a stârnit revoltă printre constănțeni după ce a declarat la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului că aceștia nu ar trebui să accepte să se vaccineze: „Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Acești oameni ar trebui să se adreseze în masă Justiției. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege. Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene“, a spus ÎPS Teodosie.

ÎPS: „E ilegal și imoral”

„Pe mine nu mă poate oblige nimeni să mă vaccinez. Eu am alergii și vaccinul îmi este fatal. Nu vreau să mă sinucid. Fiecare după conștiință, noi nu constrângem oamenii. Fiecare cum dorește, să-și asume fiecare după conștiința sa, după afecțiunile sale, după sfatul medicului, noi nu forțăm nimic. E ilegal și imoral să forțăm pe cineva. Au fost atâtea reacții adverse grave de la vaccine de care nu e voie să se vorbească. Se face propagandă pro-vaccin fără să se spună riscurile și că e un vaccin neasumat. La noi se forțează, nu înțeleg de ce se forțează când se știe că va dispărea Certificatul Verde. În țările din vest asta se știe. De acolo am fost sunat. Certificatul apare ca să dispară pentru că vin alte medicamente mai performante decât acest vaccin făcut în grabă și neasumat și experimental”, a declarat pentru Replica, ÎPS Teodosie.

ÎPS Teodosie

Prefectul județului: Incoerența unor figuri publice

„Anul trecut, pe 27 decembrie, debuta la nivelul întregii Europe campania de vaccinare. În România, această campanie nu a încetat niciodată, mai mult, s-a continuat înregistrând un boost în ultima perioadă. De exemplu, la nivelul județului Constanța numai ieri (n.r. joi, 14 octombrie) s-au vaccinat 3.000 de persoane din care o bună parte dintre ele cu primele doze.

Este, de altfel, singura cale de normalitate. Singura cale pentru a ne ține pe noi departe de spitale și de suferință. Este cu atât mai îngrijorător faptul că în spațiul public apar declarații referitoare la încetarea vaccinului. Din păcate, aceste declarații se mențin în aceeași linie a incoerenței spuselor unor figuri publice. Tocmai acum, în aceste momente dificile în care cu toții ar trebui să fim preocupați să ne ajutăm semenii nu să-i îndrumăm pe calea întunericului și a suferinței”, a declarat prefectul județului, Silviu Coșa.

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța

Video:

Certificatul verde obligatoriu la locul de muncă, în Italia

Între timp, Italia a impus începând de vineri, 15 octombrie, certificatul verde Covid a devenit obligatoriu la locul de muncă. Pentru a încuraja vaccinarea, guvernul condus de Mario Draghi a aprobat extinderea obligativităţii certificatului sanitar pentru toată lumea la locul de muncă. Angajaţii care nu se conformează acestei reguli riscă suspendarea salariului şi o amendă dacă sunt prinşi la serviciu fără certificat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Javra ordinara
1
1
Domnule Snagoveanu, va doriti rotunjirea veniturilor dv pe suferinta noastra ? Faceti ce doriti cu viata si suferinta dv, nu ne intereseaza. Fiecare dintre noi avem dreptul sa alegem, in conditiile in care avem in jur inconstienti ca dv.
11
1
Nici nu vrem sa te vaccinezi....sa-i dam o sansa covidului !
12
1
LUCIFER in sutanta
17
3
DA DA CHIAR ASA NU SE POATE OBLIGA.DAR TAXE DA DA TAXE LA STAT DATI, S AU ATI DAT VRODATA.LEEEEEPRA.
17
2
CHIAR ASA CIN SA VA OBLIGE.BENEFICIATI ASTFEL DE SERVICIILE SC ULUI DVS.VEZI BENERELE DE PE GARDURILE BISERICILOR DIN ORAS.
12
3
Satana intruchipata
20
4
Suntem niste timpiti pentru ca analizam spusele unui babuin turbat.Asta nu are ce cauta in nici o organizatie religioasa din lume.Locul lui este la zoo sau la ospiciu.
24
5
Asa fiti formator de opini.Asa sa se adune toti inocenti la sc ul dumitale funerar.Sa beneficieze de serviciile care au reclame benere pe toate gardurile bisericilor din oras.Batrinele si mosnegei v or da buluc.Taxe da da taxe la stat dati?.
25
5
Un animal cretin ,,,, un animal cretin. Anticristul!
42
4
Sunt crestin ortodox si nu inteleg de ce te bagi in treaba asta. Ai interesul sa traiasca oameni nu sa moara. De ce NU TACI.
35
4
Dar in kaka cand te arzi..te obliga cineva?
32
4
Sa iti luam barba in pwula
26
6
Tipul fi imagine e tare de tot.
10
7
sa te vaccineze. Noi toti vrem sa-ti dam mwie cu kkt diavole.
35
9
La ATI sa te vad!
32
13
Nu te vaccina poate asa scapam de tine
44
15
Sa crapi in chinuri la ATI!
37
14
piei satana
37
16
Esti un tampit. Esti un pericol social. Trebuia sa fii de mult la Poarta alba, spagaule, poponarule!
51
18
ca vine pwla in control
22
18
Ii dati prea multa importanta Prea Fericitului, nu ar trebui sa scrieti nimic despre el.
46
16
Dar nici nu ne dorim...poate, poate !
31
6
In prima poza are gura deschisa sa manance un kkt.
30
15
In prima poza, parca este Donald Trump!
15
16
dar vaccinarea obligatorie nu a venit inca, acum e cea gresit voluntara. deci vaccinarea gresit voluntara e acum
10
23
Drace.. Vreti doar babe moarte cat mai multe sa le luatzi casele....
41
19
Piei, drace!
42
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108