REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Irinel Columbeanu, luat la întrebări de Denise Rifai: „Cum ați putut pierde 150 de milioane de euro?“

Irinel Columbeanu, luat la întrebări de Denise Rifai: „Cum ați putut pierde 150 de milioane de euro?“

Replica API 11 decembrie 2020 | 21:39 2139

Următorul invitat al lui Denise Rifai în platoul emisiunii sale este omul de afaceri Irinel Columbeanu. Controversatul afacerist, a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro și a cărui viață s-a desfășurat, de cele mai multe ori, pe prima pagină a taboidelor, va face lumină în ceea ce privește viața personală, dar și asupra presupuselor motive care au dus la pierderea fabuloasei averi, scrie click.ro.

Irinel Columbeanu

Sursă foto: Kanal D

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor amoroase cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu trăiește în ultima perioadă într-un con de umbră. Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

Fosta casă a lui Irinel Columbeanu în vremurile ei de glorie

Sursă foto: Arhivă Click!

Zilele în care cheltuia zeci de milioane pe o sticlă de șampanie sunt doar o amintire și acum locuiește modest, cu chirie, într-un apartament din zona Colentina, în Capitală. Casa de la Izorani, în care Irinel colecționa adevărate obiecte de artă, a ars recent din temelii, iar reparațiile pe care acestea le necesită pentru a ajunge din nou la fel de impunătoare ca odinioară nu sunt deloc de neglijat.

Marți, 15 decembrie, Irinel Columbeanu este invitatul lui Denise Rifai și va trebui să răspundă unora dintre cele mai incomode întrebări. "Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, sunt doar câteva dintre curiozitățile cărora Irinel le va oferi răspuns.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e ,un prosta ca asta mai rar , tot ce a adunat tatal sau e a facut praf. Un narod ce mai apare la tv. Rifai n-ai alta ocupatie ?
8
0
i-a bagat in cluburi de fitze si in curve cum naiba sa ii piarda.
6
0
Raspuns:mi-au mincat cooorvele banii..Oricum erau de furat,de la noi.
6
0
saptamna viitoare il vedeti la visuri la cheie ....o sa muriti de ciuda ce vila o sa i faca astia
8
0
Mai da-l in pula mea, ca este un prost!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212