REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Israelul a acceptat să-şi amâne operaţiunile terestre în Fâşia Gaza

Israelul a acceptat să-şi amâne operaţiunile terestre în Fâşia Gaza

A.F. 27 octombrie 2023 | 00:00 1395

Israelul a acceptat, la cererea Statelor Unite, să-şi amâne asaltul în Fâşia Gaza, au declarat oficiali americani şi israelieni, conform The Wall Street Journal. Statele Unite au cerut un termen pentru a desfăşura 12 sisteme de apărare antiaeriană în Orientul Mijlociu, cu scopul de a proteja trupele americane.

 Israelul a acceptat sa-si amane operatiunile terestre in Fasia Gaza

Pentagonul depune eforturi să desfăşoare aceste sisteme în regiune, pentru a apăra trupele americane staţionate în Irak, Siria, Kuwait, Iordania, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite. Oficialii americani i-au convins pe israelieni să nu pornească invazia terestră în Fâşia Gaza până la desfăşurarea acestor sisteme.

Aceste sisteme de rachetă ar putea să fie desfăşurate până la sfârşitul acestei săptămâni, conform oficialilor americani

Israelul ia în calcul, în plănuirea invaziei terestre, atât să furnizeze un ajutor umanitar civililor din Fâşia Gaza, cât şi să depună eforturi diplomatice în vederea eliberării altor ostatici Hamas, au declarat oficialii citaţi, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de fapt este tot un razboi declansat de americani , ei au creeat un stat al israelienilor in inima arabilor , din motive de de a domina piata petrolului si a gazelor pe care le vor de fapt gratis . arabii nu mai sunt triburi de beduini , au tehnica si infrastructura la cel mai inalt nivel , si nu mai suporta sa fie dirijati de la distanta . se stie ca ce creezi si dezvolti in zone sarace si fara multa educatie si pregatire practica , vor deveni zone superdezvoltate si se vor intoarce contra celor care i au ajutat si i au invatat sa fie civilizati . mergi in dubai si orice arab imbracat in cearceaf va intra in fata ta la orice magazin , bar sau restaurant , desi vine din deshert .
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468