REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ISTERIA din magazinele din Constanța, în atenția prefectului: șefii, chemați la discuții

ISTERIA din magazinele din Constanța, în atenția prefectului: șefii, chemați la discuții

Replica API 3 martie 2020 | 12:56 473

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a invitat, într-o ședință de lucru, reprezentanții supermarketurilor din Constanța. Principalul subiect abordat: asigurarea stocurilor cu alimente și măsurile de prevenție a infectării cu virusul corona.

”Având în vedere noile măsuri de prevenție în ceea ce privește răspundândirea virusului corona în Europa, am luat decizia de a invita la sediul Prefecturii reprezentanții supermarketurilor din județul Constanța într-o ședință de lucru în ceea ce privește asigurarea stocurilor, având în vedere informațiile care au apărut în presa locală și națională,. Am luat decizia de a verifica dacă sunt pregătiți să facă față unui nou val de cumpărături masive. M-au asigurat că, în ceea ce privește stocurile cu produse alimentare, că nu sunt probleme. De aceea i-am informat public cu privire la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia în punctele lor de lucru. I-am rugat să aibă o atenție sporită în ceea ce privește echipamentele cu care intră în contact, coșuri, cărucioare, să facă instructaj și să prezintă modalitățile d eprevenire angajaților și, de asemenea, să ia măsura de a echipa, monta în punctele de lucru, dispense cu dezinfectante. Prevenția e principala modalitate de a acționa împotriva răspundirii virusului”, a transmis Niuculescu.

Video:

Reamintim că, zilele trecute, magazinele mari din Constanța au fost luate cu asalt de consumatorii. Rafturile cu făină, mălai, ulei, dar și frigiderele cu carne s-au golit în câteva ore.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ati declansat cu acest articol? Panicaaaa! Asta ati facut, ati creat panica!
5
2
Mai lasati prostia asta cu virusul. Vreti sa mai scoateti bani pe colo pe colo. Prostiti omenirea cu asta.
8
4
Asta se vede prim-secretar. Cand colo, el e fix pielea pulii. Atat in partid, cat si in familie. Cantitate neglijabila
11
2
E corecta reactia oamenilor - iata ce au pati cei izolati la domiciliu sau in spitale - fara mancare in frig cu dosar penal daca se duceau sa-si cumpere d-ale gurii. Niste chinezi tinuti cu forta la hotel nu primeau mancare, iar statul nu asigura nimic, cand au plecat hop cu dosarul penal ca de ce au plecat - de foame ba boilor! Va dati seama ce se intampla daca se inchide orasul? Ca or sa dispara maidanezii si pisicile e putin spus!
11
1
MARS MAI NU TE MAI ABERA.bine a facut
4
2
Nu au sapun si hartie igienica.Ce viseaza asta?
5
0
voi bagati spaima in oameni mai mult decat virusul.
12
1
Szi la ora 10:30 la Carefour erau mai multe casiere decat clienti in magazin.
9
0
ba, dar si tu si altii ca tine prosti mai sunteti, pai omul isi ia provizii nu de teama coronavirusului cum aparent gandeste neuronul vostru obosit, si le ia ca sa aiba ce manca daca se inchide orasul asa cum s-a intamplat si in alte parti! la ignoranta guvernului care viseaza doar anticipate cam asta ne asteapta!!!
9
12
Ce ai facut ma prefectule,ii inveti tu pe comercianti cum sa speculeze prostia speriatilor de foame?,mai bine sa faca munca de teren astia de la protectia consumatorului pentru ca se poate ca comercianti sa vanda si marfa cu termenul de valabilitatea expirat speriatilor de coronavirus.
15
6
in post mananca , sa-si faca burdihanu mare , traeste pentru a manca , bolile incep sa vina pe rand sau toate odata de la o varstra nu prea inaintata
10
6
Romanii au gasit antidotul contra virusului!Se vor pune in jurul apartamentului pungi de faina , malai si orez!In mijlocul sufrageriei o mamaliga mare si o bucat de lemn dintr-o usa!Intra virusul , se va bate de 3 ori in bucata de usa, se apuca virusul de gat , se izbeste de clanata,se baga in mamaliga si se arunca pe geam afara! Virus terminat, mort, sfartecat, tocat, maruntit,anihilat,dezafectat,! Sanatate tuturor!
11
3
Care isterie? Nu este nicio isterie, doar pe net este isterie.
22
3
si in tot acest timp..in fapt de vreo 15 ani...cosurile de cumparaturi de la toate supermarket-urile sunt la fel de murdare ...impuneti regula ca fiecare intreprindere indiferent de profilul de activitate sa spele de cel putin 2 ori pe zi cosurile indiferent de forma si dimensiunea lor...actuamente sunt o sursa zilnica de imbolnavire.......
24
1
I-a invitat ca sa aiba deunde pleca.Le-a dat ordin sa faca stocuri.Stocurile costa.Cine plateste?Prefectul? O actiune de propaganda ieftina.
20
0
si uite asa unii vand si altii isi umplu buzunarele
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212