REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ITM s-a sesizat în cazul patronașului din Costinești

ITM s-a sesizat în cazul patronașului din Costinești

Marieta ȘTEFAN 14 iulie 2023 | 00:00 2806

Atât Poliția stațiunii Costinești cât și Inspectoratul Teritorial de Muncă (I.T.M.) Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la patronașul din Costinești, acuzat de un fost angajat de săvârșirea infracțiunilor de amenințare,  rele tratamente aplicate minorilor și încadrarea în muncă a unui minor cu nerespectarea condițiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale, în urma articolului scris de cotidianul nostru.

ITM s-a sesizat in cazul patronasului din Costinesti

Angajații Corpului Control din cadrul I.T.M Constanța au planificat inițierea unui control, ieri. Acesta va dura câteva zile, deoarece sunt foarte multe documente de analizat și verificat și există posibilitatea ca unele dintre aceste acte să nu se afle la sediul social. Verificările trebuie făcute în mod amănunțit, de aceea necesită timp și probabil că vor dura câteva zile.

ITM s-a sesizat in cazul patronasului din Costinesti

”Doi dintre inspectori se vor deplasa la fața locului. Trebuie verificate multe acte, printre care și cele care țin de contabilitate externă, de aceea controlul nu poate fi executat pe loc.Vor fi verificate atât modul în care au fost întocmite actele, cât și timpul de lucru. Am luat legătura și cu Poliția stațiunii Costinești, cu care vom colabora. Probabil că verificările vor dura până la începutul săptămânii viitoare”, ne-a declarat Adrian Luca, șef serviciu control relații de muncă din cadrul I.T.M Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
itm s-a sesizat, adica s-a dus sa ia shpaga de acolo si sa spuna ca nu-i nicio problema in firma
2
0
daca or sa fie cat mai multe exemple dintr-astea, patronii abuzivi or sa vada ca nu pot face orice fara sa existe consecinte, deci nu va mai speriati ca frica paralizează, faceti reclamatii fara nici o frica, cei care v-au abuzat trebuie sa plateasca
9
0
Sa trezit și ITM în izmene Faceți controale la magazine r*mânii muncesc ca sclavii la privat multi la n***u fără concedii Daca ei medical la multi privați să îți cauți de munca La ei nu ai voie sa fi bolnav doar sclav la muncă Mai ieșiți de la aer condiționat și mergeți pe teren la verificat firme care nu respectă legea Și așa amenzile care nu le dați sânt de rahat
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272