REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iubitul Lorei a luat foc, după nota ”uriașă”, de la o terasă de pe litoral: Sunt 95 lei de căciulă

Iubitul Lorei a luat foc, după nota ”uriașă”, de la o terasă de pe litoral: Sunt 95 lei de căciulă

Replica API 10 iulie 2022 | 23:09 5131

Ionuț Ghenu, iubitul Lorei, a reacționat față de criticile aduse antreprenorilor români ce activează în industria HoReCa de pe litoralul românesc, după ce un turist a postat o notă de plată în valoare de 1.246 de lei, totalul consumației la o terasă de la malul mării. Managerul Lorei a făcut socoteala și a constatat că, d efapt, fiecare dintre consumator a cheltuit nu mai mult de 100 de lei. ”Suntem la fel ca în perioada comunistă”, spune Ghenu.

Aici puteți vedea puțin din mentalitatea românească pură! Observați cum în postarea asta cineva se plânge și dorește moarte Horeca. Asta că să înțelegeți din start nivelul intelectului. Apoi intervine vechea cutumă românească, hangiul are bani trebuie omorât că e hoț. În bonul de mai jos puteți observă ușor că la masă au fost 9 persoane. Care au mâncat și au cam băut 23 de beri plus diverse”, spune Ghenu.

Concluzia managerului Loreie ste că fiecare consumator a cheltuit 95 de lei...o sumă decentă pentru litoralul românesc, la cât s-a mâncat și s-a băut. ” Dacă scoatem berile, care înseamnă aprox 400 de lei, vom observa că mai rămân aproximativ 840 lei. Împărțim la 9 și vin cam 95 lei de căciulă. Păi eu zic că e bine la cât s-a mâncat, plus că e pe litoral. Altfel la restaurant plătești niște utilități, angajați, chirii, plus că trebuie să faci și un profit, altfel muncești pt client și nu e ok. Deci, dragă autorule, ce doream eu să îți spun, țară asta a ajuns în căcatul in care este astăzi din cauza acestei mentalități și a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel că in perioada comunistă! Ne f..e grijă mai tare de altul decât de ceea ce am putea face pentru noi! Hai sictir!”, a scris Ghenu, pe facebook.

Citește și:

Au băut și au mâncat până nu au mai putut și s-au plâns că e scump litoralul!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce fatza de boschet barbos,tatiat si scirbos are maimutzoiul,auzi,iubitul lorei centurista,el fiind gunoier!
0
0
bai dar tu esti einshtain de unde ti ai dat seama ca sunt 9 persoane?labagiule
0
0
Haideti la gretzi ciorbariloooor! Salata cu branza masline uzo muzo mythos aer conditionat taxe de autostrada motorina la 2.4 eur litru ca iesitivmai bine. Fraieri de 2 lei. Fara 80 eur pt 3 pers nu va dezlipiti matele ba saraciilor la greci. Marsh la olinclusiv la tx si cc unde va da parizer si salam victoria. Crapati in voi toate subprodusele sa fiti fericiti si multumiti.
0
0
Doar taranii consuma bere adica pisat.Daca ai bani coclitilule bea un vin de calitate.mooie larga
1
0
pun pariu ca boschetarii astia pomanagii n.au lasat un leu chelnerului care le.a adus mincarea si bautura la masa.boschetilor!
0
0
9 persoane manancs o salata
0
0
injura romanii
1
0
Mai da ten plm de traseist si cine te baga in seama bagi bere cu seminte in tine pana lesini
1
0
Mai da te in pla mea de papitoi
0
0
Ai de plm. Au mancat pana au crapat si au luat si la pachet.dupa au facut poza la bon si l au pus pe net.are dreptate sotul vedetei.ce va asteptati ma? La peste 20 de beri?sa fiti sanatosi.dar deh, asa e cand ai tepefon si acces la net dar creierul iti lipseste cu desavarsire.sunt convins ca amaratul a platit cu CardAvantaj.se poarta.tu va n fura de fomisti.vb celui de mai jos LA PARIZER CU MAINE SARACILOR TU VA N GURA DE fomistii ce ati venit pe sarakie pe litoral.ai bani mananci n ai bani nu ti e foame.stati in morrii vostri acasa la copaie n curte si mancati va de sub unghii saracilor.
0
0
ba fomistule,cum poti minca friptura,mici,aripi pui,cascaval pane,etc la aceeasi masa? in vama la asa zisa cherhana o scrumbie mica cu legume pe plita este 65 lei.Una,uno,! Ati comamdat ca bouarii si n.ati mai putut minca,dovada punga de hirtie.95 e putin.in vama 3 beri,doua la halba si una fara alcool 39 lei.Nu mai maninc nimic la terase,si eu sintde aici,berbeceanule!treci la parizer cu rosii de acasa,gogosi,covrig si porumb fiert,bere de la lidl!
0
0
Daca o bere la 330 si fara alcool e 17.5 lei, cum puteti sa-i luati apararea patronului?
1
0
toti pitiponci cu barba vor sa manince gratis ,huooooooooooo, la cacat cu voi
1
0
Hai siktir tie, obtuzule! Voua vedetelor va convine, ca poate nici nu platiti de multe ori, insa la omul de rand se simte altfel nesimtirea asta care e o nesimtire!
0
0
are dreptate, romanul e p***t ca oaia, plateste in grecia 30 de euro pentru un pranz modest si un pahar de vin cu gust de bors si zice ca e ieftin, nu stie tabla inmultirii. Ne uram tara.
0
0
Si a luat spaga de la makedoni sa i ajute
0
0
Ma baiatule, un barbos cu sapca, adica un biet chel, vai pl lui
0
0
O bere Kozel la 17 lei. Cam mult pentru o bere de calitate medie. 4 mici la 34 de lei. Ha, ha, ha.
0
0
la 21 de beri ce plm te astepti fratele meu?
0
0
Corect are dreptate dar la cati p****i exista imediat au sarit de cur in sus fara sa faca un calcul simplu. Betivi si cu tupeu.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212