REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iuliana Beregoi a descins în SUA! Vrea să cucerească şi America

Iuliana Beregoi a descins în SUA! Vrea să cucerească şi America

A.F. 18 octombrie 2022 | 00:00 467

Alături de echipa sa de promovare, Iuliana Beregoi (18 ani) a luat cu asalt America, pentru a-şi croi drum în industria muzicală de acolo. Iar întâlnirile cu Maluma şi Christina Aguilerra i-au dat mai multă încredere de sine.

Iuliana Beregoi

A mers în SUA alături de impresarii ei

Iuliana Beregoi şi oamenii din spatele succesului său, Alina Todaşcă şi Cătălin Dascălu, au luat cu asalt America. Cei trei s-au dus în Miami, unde au participat la conferinţa Bilboard Latin Week, unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz din lume.

Scopul? Să lege colaborări cu cei mai importanţi artişti din industria muzicală, producători şi reprezentaţi ai celor mai importante case de discuri din lume, cum ar fi Sony, Universal sau BMI.  „Am aterizat în America cu toată casă după noi. Nu ştiu cum facem, dar mereu avem bagaje de parcă ne mutăm”, a scris Alina, pe pagina ei de Facebook, în dreptul fotografiei din aeroport.

Iuliana cu impresarii ei, Alina și Cătălin

La Bilboard Latin Music Week Iuliana a avut ocazia să-i vadă pe Maluma şi Christina Aguilera, iar asta a bucurat-o enorm. „De mică mi-am dorit să ajung în America, iar acum mi s-a îndeplinit şi acest vis. Sper că asta să fie un prim pas pentru carieră mea internaţională”, a declarat Iuliana, scrie Click!

„Am fost şi cu treabă, şi în vacanţă. Mi-a plăcut enorm în America. Am fost în New York şi în Miami, mi-a plăcut mai mult în New York. Aş vrea să mă întorc, nu mi-au ajuns două săptămâni”, a mai spus ea, pentru emisiunea „Prima oră”, de la Prime TV, din Chişinău.

„Am ales să venim în Miami, fiindcă e noul centru al industriei muzicale din America. Billboard Latin Week a fost o oportunitate pentru noi, am cunoscut foarte mulţi oameni de calitate din industrie. Suntem determinaţi să reuşim şi pe plan internaţional”, au declarat impresarii artistei, soţii Alina Todaşcă şi Cătălin Dascălu. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272