REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

JALE! Prostituatele din Constanţa, în VIZORUL poliţiştilor

JALE! Prostituatele din Constanţa, în VIZORUL poliţiştilor

Replica API 13 septembrie 2020 | 00:02 5133

Razii printre prostituate, la Constanța! Polițiști din cadrul Secției 4 au desfășurat o acțiune, în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c., în intervalul orar 22.00 - 02.00, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de prostituție, în municipiul Constanța.

În urma acțiunilor, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În activitate au fost angrenați și polițiști locali.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca alea sunt legale,alea de la tv si parlament si ziare.
6
0
ba,dar pe prostituatele alea din tembeliziuni,media,sparlament,care.si zic vedete,consiliere,pe alea nu le vedeti?cu ce sint mai rele amaritele astea pe care le.au luat gaborii?au bani mai putini?
6
0
Bravo Marius. De rechini nu se ocupa nimeni. Doar plevusca prinsa de politisti. Pai cum sa-i prinda daca ditamai gheneralii se duc la ceas de seara sa vinda ponturi la sobolani.
7
0
Chiar mare curaj sa postati diferenta dintre Olanda si Romania ....
2
0
praf in ochii, a trecut sezonul si acum pozeaza in cadrul acestor actiuni de combatere a prostitutiei.
3
0
Dar unii barbatii de ce se duc la prostituate?
4
2
astea nu au dat bani si au intrat in vizorul politistilor, pana acum de ce nu erau in vizorul politistilor? ca nu e ceva nou, nu erau in vizorul politistilor pt ca cotizau, cum n-au mai cotizat cum ai intrat in vizorul politistilor
3
2
chiar e JALE, nu stiam de ce e asa mare doliu la replica
8
1
Eu cred ca majoritatea curvelor se roaga ele de pesti sa le scoata la produs. Altceva ce sa faca, sa lucreze in fabrici si uzine?
9
3
dau amenzi ca sa se afle in treaba , pentru ca nu au niciun venit sau proprietate , decat pasarica si gura...
13
0
Cu proxenetii ,cu adevaratii indivizi periculosi cum ramane? Asa de puternice sunt retelele astea incat ditai statul membru UE si NATO este infricosat de ele? Prostituatele raman sa fie batjocorite si de retele si de autoritati? Alea au frica sa spuna ceva,pentru ca nu stiu care ,,om al legii'' este sau nu sub ordinele infractorilor din retele.
12
0
Pestii curvelor sunt politistii ei trec zilnic si le iau jarul fetelor nu au nici macar bunul simt sa se fereasca
13
1
astea au ramas de pe vremea bufonului numit chiru ion
3
1
Cand plmea infiintati POLITIA IMPOTRIVA PROXENETILOR SI INTERLOPILOR ???.
16
1
Si-asa sunt sparte zilnic de tigani , trimiteti-le sa stea cu ei, sa manance din aceeasi farfurie. WCuri umane le miroase si respiratia, ce scarbos
13
4
Terminati cu prostiile! Tot drumul de la Cta la Mg este plin de curve, aduse de pesti care cred ca dau spaga pe undeva ca alfel nu imi explic de ce trec masinile de politie fara sa faca nimic, desi le vad pe marginea drumului. Amenzile le-au dat la astea incepatoare si la alea fara pesti.
14
3
Prostsituatii si p -ele din A.I.PA cine le vede ? Care se vand primarilor de comune.
8
0
Ca la TM era un procuror ce proteja curvele il Chema ceva cu R...
4
0
Filati,prindeti,dovediti,condamnati pestii nu victimele.Bine ca si lor le place poola ca si celelalte care fac pe domnitele de altfel dar sunt pline de latei!
16
1
Prostesc minore si le duc pe centura. Se invata jivinele intre ei cum sa le prosteasca, apoi le vand in strainatate la gangsteri
16
1
in primaria hotului fagadau, pestele !!!
18
10
Sper ca politistii au lucrat doar cu prezervativ pe armele din dotare iar limbile nu le-au dat decat prin masca pentru ca altfel nu ii vad bine. Coronavirusul e un fleac pe langa pizdovirusi.
25
7
numai astea nu!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108