REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

James Corden, scandal monstru într-un restaurant de fițe. A fost dat afară

James Corden, scandal monstru într-un restaurant de fițe. A fost dat afară

A.F. 21 octombrie 2022 | 00:00 354

Celebrul star TV James Corden, gazda «Late night show» de pe CBS, a fost dat afară dintr-un restaurant, după ce a umilit de mai multe ori angajații și apoi a iscat un scandal monstru. Patronul nu a ezitat să-i dea interdicție lui Corden de a mai trece pragul restaurantului său, apoi a făcut publică neplăcuta experiența pe care a avut-o cu faimosul prezentator.

James Corden

James Corden, 44 de ani, este unul dintre cele mai apreciate personalități din lumea televiziuni, datorită talentului și profesionalismului de care a dat dovadă, în cadrul show-urilor pe care le-a prezentat.

Din păcate aceste nu ar fi o persoană foarte amabilă față de oamenii simpli, fapt demonstrat după ce a jignit personalul din restaurantul Balthazar din New York și a afișat un comportament lipsit de respect în interiorul localului. Celebritatea nu dă dreptul nimănui să afișeze un comportament inacceptabil, așa că patronul restaurantului a luat măsuri drastice împotriva lui Corden.

Keith McNally, în vârstă de 71 de ani, care deține restaurantul Balthazar din New York și-a exprimat revolta față de prezentatorul TV James Corden, pe contul personal de socializare.

„James Corden este un comedian extrem de talentat, dar un om mic și cretin și cel mai abuziv client al ospătarilor mei din localul Balthazar de când s-a deschis restaurantul în urmă cu 25 de ani. Rareori se întâmplă să dau interdicție unui client în localul meu, dar azi  comportamentul comediantului Corden nu m-a făcut deloc să râd."

Patronul restaurantului s-a plâns de comportamentul lui Cordon pe Instagram

Patronul restaurantului a continuat să împărtășească o serie de situații în care James Corden și-a pierdut cumpătul față de una dintre ospătărițe, a țipat la ea și a jignit-o.
James Corden l-a pus pe ospătar să-i achite băuturile

Prima relatare datează din iunie, când Corden a fost așezat la masa 61 a restaurantului și s-a întâmplat să găsească un fir de păr în mâncare.

„Deși este extrem de neplăcut, această situație se întâmplă ocazional în toate restaurantele”, a scris McNally, șeful restaurantului.

Acesta a susținut că, odată ce Corden a terminat de mâncat felul principal, starul TV i-a arătat firul de păr managerului ce se ocupa de local, iar acesta și-a cerut scuze. Corden a reacționat foarte urât și i-ar fi cerut managerului să plătească băuturile pe care le-a consumat în seara respectivă.

„Adu-ne încă o rundă de băuturi în secunda asta. Și, de asemenea, plătește pentru toate băuturile pe care le-am comandat până acum. Altfel, voi scrie recenzii urâte la acest local“, ar fi spus James Corden.

„A început să strige ca un nebun“

A doua relatare ar fi avut loc pe 9 octombrie, când Corden a luat masa cu soția sa, care a cerut o omletă de gălbenuș de ou cu brânză gruyere și salată.

„La câteva minute după ce au primit mâncarea, James a strigat după ospătar și i-a reproșat că era puțin albuș amestecat cu gălbenușul de ou. Ospătarul l-a informat pe managerul de etaj. Bucătăria a refăcut felul de mâncare, dar, din păcate, a trimis cartofi prăjiți ca garnitură în loc de salată. Atunci James Corden a început să strige ca un nebun către ospătar: „Nu ești în stare de nimic! Nu-ți poți face treaba! Poate ar trebui să intru în bucătărie și să gătesc eu omleta!", a relatat patronul restaurantului Balthazar.

El a mai adăugat că ospătarul și-a cerut scuze și a adus la masa lui Corden șampanie scumpă pentru a-l îmbuna pe starul TV, citează click.ro.

Patronul a declarat pentru Page Six că a fost „reticent” să expună comportamentul lui James Corden pe social media dar a făcut-o din respect față de angajații restaurantelor de pretutindeni”.

„Slujbele lor sunt deja destul de grele. Nu ar trebui să fie nevoiți să suporte acest tip de abuz de la nimeni, în special de la bogați și celebri”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272