REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Jennifer Lopez, vizibil obosită după o noapte la Ben Affleck. Ce au făcut îndrăgostiţii a doua zi

Jennifer Lopez, vizibil obosită după o noapte la Ben Affleck. Ce au făcut îndrăgostiţii a doua zi

Replica API 23 iunie 2021 | 00:00 897

Relaţia dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck se consolidează pe zi ce trece mai mult. Iată cu cine au luat masa cei doi îndrăgostiţi.

Jennifer Lopez

Foto: Profimedia

După ce presa internaţională a relatat că mama lui J Lo este topită după Ben, iar actorul se simte ca acasă cu familia divei, a venit momentul ca relaţia să mai urce o treaptă şi cuplul să ia masa şi cu mama actorului.

Foto: Profimedia

Diva şi-a petrecut noaptea cu Ben şi era vizibil obosită, însă asta nu a stat în calea planurilor celor doi. Şi s-au dus vineri la mama lui Ben. Diva a stat în dreapta actorului, care şi-a condus superba limuzină Mercedes până în garajul mamei sale.

A doua zi, surpriză. Întâlnirile de familie continuă. Ben Affleck trece la volanul impunătorului său SUV şi îşi conduce mama şi pe fiul Samuel acasă la diva Jennifer Lopez. A fost un weekend dedicat familiei, mai ales că în SUA au sărbătorit şi Ziua Tatălui. Ben a fost sigur un tată fericit, un iubit mulţumit şi un fiu recunoscător.

Foto: Profimedia

J Lo a fost la cumpărături înainte de vizita lui Ben cu fiul şi mama, probabil dorind să achiziţioneze câteva daruri. A fost văzută intrând în Beverly Hills la magazinul Ralph Laurent, alături de Max, fiul său, unul dintre gemenii făcuţi cu fostul soţ, Mark Anthony.

Foto: Profimedia

Diva a ales o ţinută lejeră, formată dintr-o fustă lungă de denim şi un maiou alb cu breteluţe subţiri, la care a accesorizat o pereche de ciocate. Fiul său purta pantaloni albi, cămaşă înflorată şi şlapi negri, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108