REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Jim Carrey povesteşte într-o carte cu accente autobiografice cum arată viaţa după celebritate

Jim Carrey povesteşte într-o carte cu accente autobiografice cum arată viaţa după celebritate

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1027

Cunoscut pentru rolurile sale comice, Jim Carrey era unul dintre actorii cei mai populari din lume la sfârşitul anilor '90, însă viaţa după celebritate nu este deloc uşoară, povesteşte actorul în cartea sa autobiografică "Memoirs and Misinformation: A novel", relatează EFE, citată de Agerpres.

Jim Carrey

Cartea prezintă "o călătorie în inima acestei fabrici de vise care este Hollywood, cu agenţii săi nemiloşi şi celebrităţile sale frivole şi vulnerabile", notează editura Temas de Hoy, care va publica pe 25 august ediţia în limba spaniolă.

Volumul reprezintă, de asemenea, adaugă editura, "o provocatoare carte semi-autobiografică, la mijlocul drumului între real şi un imaginar ce trebuie explorat". Dar, "întâi de toate, este o reflecţie curajoasă despre privilegii, prietenie, dragoste, dependenţă şi căutarea înţelesului vieţii", se mai precizează în încheierea prezentării.

La începutul cărţii, scrise de actor în colaborare cu Dana Vachon, Jim Carrey este prezentat stând întins pe canapea şi uitându-se la Netflix. El se simte singur şi nici măcar sfaturile bunului său prieten Nicolas Cage nu reuşesc să-l scoată din depresie.

"Nimic din toate astea nu este real, dar totul este adevărat", mărturiseşte Carrey în declaraţiile cuprinse în nota editurii.

Cartea apare la trei ani după lansarea la Festivalul de la Veneţia a unui documentar despre istoria realizării lungmetrajul "Man on the Moon" (1999), şi care ne arată un Jim Carrey net diferit de personajele histrionice care l-au făcut celebru.

"Cred că există un personaj pe care l-am interpretat toată viaţa mea şi care nu sunt eu", spune actorul într-un discurs filosofic, departe de obişnuitele sale glume.

Discursul acesta scoate la iveală o personalitate foarte complexă, ilustrată în cartea sa "Memoirs and Misinformation: A novel", prin care a dorit să arăte lumii ceea ce mai rămâne după ce un actor încetează să mai fie celebru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920