REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Județul Constanța: Câine de luptă, OMORÂT de vecini CU TOPORUL!

Județul Constanța: Câine de luptă, OMORÂT de vecini CU TOPORUL!

Replica API 14 noiembrie 2016 | 15:30 615

Anchetă în Lumina, acolo unde un localnic a omorât un câine din rasa celor periculoși, respectiv Pitbull, cu un obiect contondent, adică un topor. Totul s-a petrecut după ce, potrivit anchetatorilor, animalul ar fi pătruns în curtea omului și i-a omorât 7 găini. Bărbatul susține că animalul a sărit și la el, însă acestea vor fi stabilite în urma anchetei.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lumina au fost sesizaţi, la data de 13 noiembrie a.c., ora 18.30, de către proprietarul unui câine de luptă (Pitbull) cu privire la faptul că i-a fost omorât animalul de către un vecin. Acesta ar fi folosit un obiect contondent, ce pare a fi fost un topor. Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul care a omorât câinele a spus că a ieșit din casă întrucât era zgmot în gospodărie. Acolo a găsit o zarvă de nedescris, în sensul că un animal era în coteț și mânca găinile. Ar fi încercat să-l gonească, moment în care a văzut că e vorba de un câine, pe care-l știa întrucât era al vecinului. Nu se știe cum a pătruns în curtea respectivă, însă cert este că i-a omorât 7 găini. Numai că, atunci când l-a gonit, patrupedul ar fi sărit și la el, acela fiind momentul când ar fi pus mâna pe topor, spre a se apăra. De cealaltă parte, Zeadin Murat, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor din Constanţa, susține că animalul nu a sărit și la om. "Cei doi sunt vecini. Gard în gard și am înțeles că sunt și rude între ei. Câinele din rasa Pitbull a intrat în curtea vecinului și a omorât și rănit câteva găini și rațe. Atunci, proprietarul păsărilor a luat un obiect ascuțit și a omorât câinele. Știu că nu a sărit și la el. Câinii aceștia nu sar la om, numai dacă sunt antrenați special. Însă, la animale este altceva", a declarat, pentru "Replica", Zeadin Murat. Poliţiştii constănţeni au întocmit dosar penal și toate aceste aspecte vor fi analizate foarte atent, urmând a fi luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

(foto: TV Neptun)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nik javra e mata si nesimtit esti tu , si eu pot zice ca pitbulu mia mancat 3 elefanti din curte , sau daca tw prind ca imi furi o pereche de pantaloni de pe sarma trebuie sa pun mana pe topor ?? Stai in plm in casa sau muta-te in rasa matii pe varfu omu sa fii singur daca te deranjeaza un latrat....emo kid ....dai cu toporu peste vena si asa traiesti degeaba
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108