REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis − încă o victorie înainte de alegerile prezidențiale: are susținerea unei noi formațiuni politice

Klaus Iohannis − încă o victorie înainte de alegerile prezidențiale: are susținerea unei noi formațiuni politice

Replica API 7 septembrie 2019 | 00:00 239

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor să semneze listele pentru depunerea candidaturii, relatează News.ro. De asemenea, Klaus Iohannis este susținut în cursa pentru alegerile prezidențiale și de Partidul Național Liberal.

„Consiliul Director al FDGR a decis, în şedinţa sa din 6 septembrie 2019, în unanimitate, să susţină candidatura domnului Klaus Werner Iohannis pentru funcţia de Preşedinte al României şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să semneze listele pentru depunerea candidaturii şi să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a transmis, sâmbătă, FDGR printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii formaţiunii consideră că şeful statului şi-a făcut datoria pe durata mandatului şi a susţinut statul de drept „Domnul preşedinte Iohannis şi-a făcut datoria faţă de cetăţenii României acţionând consecvent în sensul întăririi democraţiei şi statului de drept păstrând ţara noastră pe un parcurs eminamente european şi euroatlantic”, a mai trans is FDGR.

Citește și: Codrin Ștefănescu, scenariu TERIFIANT pentru PNL: 'Urmează un război cu multe dezvăluiri și delațiuni'

Potrivit site-ului ormaţiunii, Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia prin intermediul căreia comunităţile cetăţenilor români de etnie germană participă la viaţa politică din România. Klaus Iohannis a condus FDGR în perioada 2002 – 2013.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Forumul german oricum il sustinea. Deci nimic nou.
0
1
Sa sugeti la pula romanii cinstiti...impreuna cu javra numarul unu mondial johandel klasugel muiandel cap de vitel
3
3
Forumul Democrat German? Pe Klaus? Hai, nu-mi da vestea asta... Pai e ca si cum ma-sa lui Fagadau il voteaza pe Fagadau. Dic
5
2
Tradatori cum sa nu sustina un tradator.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108