REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis laudă administrațiile locale și lansează un nou ATAC la Guvern: Așa nu se mai poate continua!

Klaus Iohannis laudă administrațiile locale și lansează un nou ATAC la Guvern: Așa nu se mai poate continua!

Replica API 12 noiembrie 2018 | 15:42 186

Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa Guvernului, la întâlnirea asociațiilor de municipii, menționând că sunt două promisiuni pe care Executivul nu le-a respectat: descentralizarea și un buget suficient pentru administrațiile locale.

"Oricât de bun ar fi un primar nu este singur în spatiul politic românesc, ci trebuie să interactioneze cu alți primari, comunități, cu cei de la judet, dar si cu cei de la centru si aici apar cele mai mar nemultumiri. Primarii vor să se miste, guvernele sunt mai reticente. Aceasta reticentă e de multe ori frustrantă, nu doar pentru dvs, ci si pentru mine si, cel mai grav, pentru români. Amintesc doar câteva promisiuni care au rămas pe hartie: descentralizarea. Vi s-a promis, nu s-a realizat. A doua chestiune: banii. Nu numai că nu vi s-a dat o bază mai mare, ba, dimpotriva, s-a făcut acum, recent, așa zisa reformă în domeniul fiscal, o mare păcăleală prin care românilor li s-a dat mai multi bani, insă în realitate nu. (..)Că majoritatea muncipiilor s-au descurcat vi se datoreaza dumneavoastrăși in niciun caz guvernului. Asa nu se mai poate continua. (..)Aceasta topaiala fiscală a ultimeler guverne nu e numai de prost gust, ci si de rau augur", a declarat Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar asa ! Nu se mai poate cu tine in scaunul de la Cotroceni. Ai demonstrat cine esti de fapt.
1
0
In lada de gunoi a istoriei se afla pntcd. In curand va ajunge si psd.urmeaza PNL.Aceste partide vor sa ne intoarca in trecut cand tara era inapoiata ca in basme.Cu regi si regine cu ale caror interese au decimat populatia tarii,cu femei ptr un rege bolnav,carol ll, cu tarani care platesc cota la boieri.In timp ce alte natiuni s-au dezvoltat si acum realizam ca sunt cu 100 de ani inaintea noastra aceste partide reiau in discutie intoarcerea la Romaniei la perioada de basm.Un basm prost.Trebuie sa apara partide noi ptr o Romanie moderna.
12
1
De asta a fost ales ? sa si denigreze tzara, guvernu ?
0
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108