REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis, președintele României:

Klaus Iohannis, președintele României:

Replica API 29 ianuarie 2019 | 00:00 249

"Să nu uităm că, în numele unui așa-zis ideal suprem, schimbând legi și capturând instituții una câte una, s-a consolidat regimul nazist. Percepția că politicienii, care reprezintă oamenii și interesele lor, au dreptul să calce în picioare adevăruri, să identifice dușmani, să dea vina pentru eșecurile lor pe diferite categorii de cetățeni reprezintă o filosofie toxică. Astăzi, în tentativa lor nesăbuită de a se salva de justiție și de a-și prezerva puterea, unii politicieni învinuiesc magistrați, blamează multinaționalele viclene, cum zic ei, și diabolizează Uniunea Europeană, descrisă drept abuzivă și trufașă. După cei arătați acum cu degetul, ar urma alții, apoi alții, și tot așa până când indistincția și căutarea continuă a vinovaților s-ar transforma în pretextul perfect pentru acapararea statului"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iohhanis cine ti-a scris discursul si-a batut joc de tine , fii atent ce se intelege , partidele la guvernare sunt naziste deci guvernul este nazist,PM este nazist ,deci presedintele care este parte a guvenului este si el tot nazist .Ai luat -o rau pe aratura !Culmea ca in acest discurs odata nu ai amintit de Germania nazista!si doar vorbeai despre holocaust !Lamentabili si cei care te sustin!
6
5
daca nazisti era ca PSD inseamna ca au fost buni,,asa crede iohaus,
2
5
Va tataie curul futu-va-n gat de pesedei !!! Si eu si iohannis va dam cacatul la lins. Si voi lingeti ca va place !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
11
ai cumparat cumva si dta unul de afirmi asa o tampenie sau tot ce arunca pe piata puscariasul draknea voi inghiti precum pelicanul?
6
9
Uite asa, a inceput si campania electorala. Si unde era mai bine sa o incepi, daca nu la un moment comemorativ. Binenteles, vor aparea la comentarii elita nationala, gen "muie psd", "muie Dragnea"...bravo lor.
7
5
MUIE DRACNEA, MUIE PSD !!
7
10
Cat de idiot sa fii sa-l votezi pe asta???
11
7
Klaus cel care a vandut copii!
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108