REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

La propunerea liberalilor, bdul. Tomis s-ar putea ÎNCHIDE. CHIȚAC: E suficient tronsonul Miga-Piața Ovidiu

La propunerea liberalilor, bdul. Tomis s-ar putea ÎNCHIDE. CHIȚAC: E suficient tronsonul Miga-Piața Ovidiu

Replica API 27 mai 2021 | 00:00 12006

În ultimul interviu acordat ziarului Replica, primarul Vergil Chițac spunea că ia în calcul posibilitatea ca municipiul Constanța să aibă o promenadă de weekend, să fie restricționat traficul zona Miga, Lupoaică, până în Piața Ovidiu. Iată că ai săi colegi liberali i-au luat-o înainte și au venit cu un proiect, care va fi dezbătut în ședința de vineri, 28 mai. Concret, este vorba despre închiderea circulației, în weekend, din mai până-n octombrie, pe tronsonul Capitol-Lupoaică, doar în sezonul estival. Primarul Vergil Chițac a declarat, pentru Replica, că va propune în ședința de vineri ca traficul să fie închis, nu de la Capitol, ci de la Miga. Dacă proiectul pilot va avea succes, atunci ar putea fi extinsă zona.

Proiectul mai prevede ca traficul rutier să fie restricționat, în perioada mai sus menționată, până la ora 2 noaptea.

click pe foto

click pe foto

click pe foto

click pe foto

Chițac nu vrea de la Capitol, ci de la Miga

Vergil Chițac ne-a declarat că și-ar dori proiectul sub altă formă: „Este propunerea liberalilor. Eu aș fi restricționat accesul mașinilor de la Miga, de dimineață pana la 23.00, nu 2.00. Liberalii s-au întâlnit, inițiativa este bătută în cuie, are notă de fundamentare, intră în ședința de vineri, vin și eu cu propunerea mea. Voi discuta și mâine cu ei, pentru că mi se pare o propunere curajoasă, sau cam amplă, să se închidă de pe Tomis. Pentru început, este suficient tronsonul Miga-Piața Ovidiu, vedem cum funcționează proiectul pilot si dacă e cazul, dacă are succes, extindem zonal”, a spus Chițac.

Întrebat dacă a fost consultat anterior, în legătură cu acest proiect, edilul a precizat: ”Am fost ocupat, mi-au spus ceva, dar am văzut că au extins chestiunea asta”

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat am vrut sa zic si eu
4
2
atat am vrut sa zic
1
12
Psdistii la comment se dau votanti pnl, mars la puscarie unde sunt sefii vostri javrelor
1
10
Sa ne cacam pe chelia ta
5
1
Poate mai restring si spatiile ocupate mesele cafenelelor de nu ai loc sa treci pe strada.
9
0
Parcari, nu. Taxe triplate, amenzi vor fi garla. Domnule primar, am votat de 30 de ani dreapta dar voi strange minim 100 de semnaturi pentru debarcarea dumneavoastra. Ati tradat liberalii.
19
2
Ce dracu fumeaa astia din primarie?! Si de unde cumpara?
19
1
Sa inchida traficul in zona centrului vechi cum e in mai toate marile orasele. Numai la Constanta nu sunt in stare pentru ca sunt prea incompetenti.
17
11
Ma scuzat dar ce flota de hidrobiciclete a condus domnul amiral?
22
4
Injurati ca doar la asta va pricepeti ce-l mai bine . Cat au stat psd-isti si au distrus orasu ati tacut malc . Ati acceptat sa sluteasca orasu si ati barfit ca babele pe la colturi . Ba pe deasupra le-ati dat cateva mandate psd-istilor . Ca acum sa injurati si sa aveti pretentii ca in cateva luni sa remedieze tot ce au stricat psd-isti in ani de mandat . Voi aveti impresia ca din haosul creiat se pot rezolva peste noapte gravele probleme de infrastructura . Sunt convins ca cei mai mai multi dintre voi nu sunteti capabili sa va gestionati probleme familiare dar cereti sa vi se faca imediat .
14
36
preiect initiat de fagadau!!!!!
5
23
Va multumesc tuturor pt aprecieri si vorbele frumoase. Aveti incredere, Pas cu Pas !
8
19
Inchideti primaria de luni pana duminica ,e mai util.
43
6
Constanta altfel... un primar fara vizune administrativa si niste consilieri locali pusi pe furat. Felicitari celor care i-au ales pe acesti incapabili si hoti!
50
9
Ce bine! Fara snobi figuranti in zona care s-ar plimba cu masina pana pe plaja. P.S. Interziceti accesul auto in parcul Tabacarie. Acolo este parc nu parcare!
34
16
Foarte bine... Oricum multi ard gazul de pomana si blocheaza orasul fara sens...
20
25
daca mazare candideaza iese cu acesti competenti,cu procente de a lui putin,este trist,iar ne-am pacalit.
28
5
Dezamagire totala. Naivi, am pus botul. Chiar am crezut in Constanta altfel. Dezamagiti, speram sa fim sanatosi pana la urmatoarele alegeri. Pana atunci, fiecare cum poate. Actuala conducere din orimaria Constanta, impotenta si fara viziune!
44
5
Specimenele astea cred ca au mintea prea odihnita. De ce nu inchideti Dracu toata Constanta, faceti-o pietonala pe toata si ati terminat cu tot - poate atunci veti avea timp sa puneti niste putori, mult prea ocupate sa stea, ca sa taie balariile si sa toaleteze copacii care sunt in plina "campanie de ocupare a orasului".
52
6
Care merge la Primarie sa facem o adunare ad-hoc de vreo 10-15 mii de oameni sa dam jos primarul si trepadusii lui?
51
7
gata m-am lamurit, la urmatoarele alegeri eu VOTEZ PSD. Pana si fagadau a fost mai bun ca asta de acum, sper sa iasa mazare din puscarie sa candideze din nou.
61
17
Oamenii au avur incredere in voi si ati dezamagit total! Din pacate iar o sa ne bagati PSD ul pe gat!
47
10
bravo chitac,esti destept!ieri am facut juma de ora din lazu in centru la ora 8 .inchide tomisul ca sa mearga babele cu javre pe el.de fapt,poti inchide toate strazile,mai ales unde au machi vile de 'lucs'.
43
6
O sleatca de destepti, care gandesc pentru noi, sa le dam la mwie, pnl!!!
39
4
Este partidul ala de intelectuali cinstiti numit usr plus. Si liberalii dar mai putin ca ei pot fi considerati victime ale santajului pluserist.
38
4
Asta inseamna ca strazile Mihai Viteazu si Traian sa preia puhoiul de trafic. Daca mai punem si turistii la socoteala blocati tot orasul cretinilor.
62
4
Mai bine fac alee pietonala la Palazu,de la Boreal pana-n capatul strazii si raman acolo la psihiatrie!
38
4
Asta o sa fie dezastru!
36
6
Inpuscati-va, dati-va foc!!!!! Baaaa, mama voastra! Daca participa, Mazare, de la puscarie, iese primar, baaaa!
48
7
E jale traficul uitat-va mamaia taiata facuta praf, aurel vlaicu distrus, in oras ce sa mai zic, iti rupi masina... la vara se blocheaza orasul, taxe si impozite mai mari... doar lucruri negative de cand e asta primar..
71
6
Din cauza disparitiei petrolului circulatia auto va fi inlocuita cu ciclism. Virusul covid a fost un exercitiu pentru obisnuirea maselor cu vremurile viitoare. Trebuie sa explice medicii ca sportul combate virusii din capul naivilor.
21
29
Sa blochezi unicul mare oras de la malul marii cu lucrari, in plina vara... Asta inseamna sa iti iei 12ue. Nenea e obisnuit cu Eforie, ca bine ati spus. Acolo se tot lucreaza de 2 ani .hahahaha
52
6
Evident e mai usor sa inchizi principalul bld al orasului decat sa amenajezi str Stefan cel Mare. Sa atragi firme de top in acea zona, sa straluceasca. Bine... El vine de la eforie..despre ce vbesc eu..
79
4
Oamenii astia cred ca au uitat sa-si ia tratamentul.
65
4
Foarte bine. Sa facem miscare.
14
47
Este imposibil asa ceva! Ce se intampla cu noi locuitorii din peninsula?
39
7
Mai duten plm cine plm tea adus primar
55
4
foarte bine spalati-va cu ei pe cap
49
5
Chitac se pisha pe voi saraciilor.
23
30
La urmatoarele alegeri PNL nu mai ia nici 5 la suta. Harababura totala circulatia prin oras. Eu propun ca toti consilierii PNL sa vina la serviciu cu bicicletele, ca sa fie exemplu. Sa se interzica folosirea masinilor in interes de serviciu pentru consilierii PNL.
86
6
sa circuli in cta este un dezastru totul este dat peste cap masini peste masini claie peste gramada in orice ora a zilei...sensuri unice inutile ca sa ajungi intr un loc trebuie sa ocolesti tot orasul ....harababura organizata....
89
5
La alegerile urmatoare nu va mai voteaza nimeni, cu primarul vostru in frunte. Sper sa mai rezistam pana atunci.
91
5
D- lor, sa nu uitati ca psd- ul in constanta a pierdut tocmai pentru aceste aiureli!
57
6
Oras deja inchis. Auzi, fluidizare! Golanilor, orasul este blocat!
91
6
Omul a reusit performanta ca in cateva luni de la investire sa-si puna tot orasul in cap ! Nu stiu , am sentimentul ca nu va duce mandatul pana la capat....
101
8
Unul mai tampit ca altul!
80
7
E clar, liberali cu gandire de comunisti.
76
9
Au rezolvat tot, asta mai ramasese. Rusine!
90
8
nu mai pupa alt mandat maimutoiul asta care a dat peste cap tot orasul
105
6
Eu zic sa inchideti in pwlm toate strazile ca oricum a iesit fix pwula dupa toate modificarile rutiere din ultimele lunim Chitac, taie dracu buruienile din oras ca ne mananca serpii. Cercopitecule..
134
6
O idee chiar buna.
20
87

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468