REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Le vom plăti CĂLDURA, iarna aceasta, ASISTAȚILOR social din Henri COANDĂ!

Le vom plăti CĂLDURA, iarna aceasta, ASISTAȚILOR social din Henri COANDĂ!

Replica API 21 noiembrie 2021 | 00:15 5488

Locuitorii din campusul social Henri Coandă au ajuns, de nenumărate ori, în atenția opiniei publice, pentru scandalurile în care au fost implicați, cartier care are cel mai mare indice al infracționalității din Constanța. Cei mai mulți nu au locuri de muncă, mulți trăiesc din ajutorul social primit de la stat sau din alocația copiilor. Din acest motiv, Primăria s-a gândit să le facă un ”cadou” de sărbători: și anume un ajutor, pentru unii destul de substanțial, la căldură. Adică, constănțeni, nu plătiți doar căldura voastră, ci și pe a lor!

Campusul Henri Coandă este considerat cartierul săracilor, existând nenumărate persoane care trăiesc doar din alocațiilor copiilor. Primăria vine în sprijinul lor și le acorde ajutor de încălzire, pentru a depăși cu bine această iarnă. Bani ce vor fi plătiți din buzunarul constănțenilor care trudesc zilnic pentru o viață decentă. În acest sens, a fost inițiat un proiect de hotărâre care va ajunge în atenția consilierii locali, în cadrul căruia s-au stabilit criteriile în baza cărora se va acorda ajutorul. Cea mai mare sumă acordată este de 500 de lei, pentru familiiile cu venit maxim de 200 de lei pe lună, și cea mai mică este de 50 de lei, acolo unde venitul mediu lunar este cuprins între 1.280,1 lei și 1.386 de lei.

click pe poză

În concluzie, vom plăti peste un milion de lei celor 600 de familii care vor depune cereri pentru acordarea subvenției la căldură.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acelasi lucru au facut mazare si fagabou
10
1
Normal ca de acolo va vine voturile si la psd si la pnl
15
1
Nu accept asa ceva....sunt banii tai primare?
15
1
Cadouri sa faci din banii tai, sau mai bine ia acasa la tine toate maimutele din Coanda sa le ti la caldura.
20
4
Bravo chitac ! Ai facut rost de voturi, ca altfel nu te mai voteaza nimeni.
20
1
asistatii social nu trebuie sa depuna si niste munca in folosul comunitatii ?
23
1
Astia sunt cei mai buni de munca grea, la camp. Ati vazut ce plamani au cand se cearta!
24
2
Ati uitat cine i-a cazat acolo, acum zbierati ce primarul e de vina, trebuia sa behaiti cand a infiintat cocioabele nu acum
8
11
Fmm de hodorog senil, pe astia nu ii taxei??
19
4
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
17
5
Oamenii saraci, pentru ca si cei cu 1000 de lei sunt saraci isi platesc singuri toaqte cheltuielile iar putorile din Coanda li se face pomana. Ce faci primare? Pleaca , nu ai nici o treaba cu aceasta functie
49
3
In sfarsit avem o coalitie care dovedeste ca exista aceiasi gandire. Ce ati crezut cumva ca WC este reformator ?
26
7
multumim dlui primar..noi asistatii nu putem munci...avem o jena...ne doare-n ruk..nu avem aer...ne ia cu transpiratii..ne doare capatana...mai bine stam la umbra...bem...mancam seminte..facem copii la greu pentru alocatii...avem telefoane bengoase..de ce sa muncesca asistatul???tara are grija de ei...traiasca dnul primar...
53
2
Ati vazut ce masini sunt in parcare? Ar trebui ca primaria sa le asigure loc de munca in firmele sale, tot anunta ca fac angajari. Cei care nu isi trimit copii la scoala si gradinita, dati afara. Fara pomana
48
3
Aceasta gaura din bugetul local se va mari continuu. Altii aduc bani la buget, astia decat consuma. Ceva care sa produca plusvaloare nu ar crea. Chitac realizeaza ca e ultimul sau mandat?
46
2
Sa le ofere Primaria de munca nu sa le dea bani gratuit. Sunt multe de facut in orasul nostru. Pacat ca nu avem conducatori adevarati care sa stie administratie.
62
2
La munca cu ei.
49
4
Pe ritm de manele
28
2
Le dau eu caldura de la molotov! O sa iasa lumea in strada cu astia...
39
5
Multumim lu domnu primar ca nea ajutat si acuma
27
9
Eu as prefera sa le platesc gazul... Pentru camera de gazare
55
9
de-aia nu se mai implica lumea! Pomana SA cu capital de sta.
30
5
Iti face Sosoaca pomana.
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468