REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lebede găsite MOARTE în Șantierul Naval Constanța. Garda de Mediu a intrat pe FIR

Lebede găsite MOARTE în Șantierul Naval Constanța. Garda de Mediu a intrat pe FIR

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:00 3808

Mai multe lebede moarte au fost descoperite în Șantierul Naval Constanța. Potrivit informațiilor noastre, lebedele ar fi murit din cauza poluării. Ziarul Replica de Constanța a pus la dispoziția Gărzii de Mediu pozele cu păsările moarte, instituția urmând să demareze o anchetă în acest sens.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe lebede au început să apară în apele Mării Negre spre deliciul constănțenilor ieșiți la plimbare. Foarte multe dintre ele au sfârșit tragic însă, fie din cauza pescarilor fie din cauza poluării excesive. În ziua de 4 ianuarie 2021, mai multe lebede au fost găsite moarte în Șantierul Naval Constanța, probabil din cauza intoxicării cu substanțe poluante.

Garda de Mediu va efectua un control pentru a afla cauza morții păsărilor

Contactați de reporterii Replica de Constanța, reprezentanții Gărzii de Mediu au declarat că vor efectua un control: ”Mâine ( 7 ianuarie 2021 n.r. ) vom efectua un control în Șantierul Naval Constanța împreună cu reprezentanții Apelor Române pentru a afla care a fost cauza morții acelor lebede. Dacă în urma controlului se va descoperi că păsările au murit din cauza poluării se vor lua măsurile corespunzătoare.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, Steluța Popescu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E de la COVID-19
0
0
intrebati angajatii simpli din snc, majoritatea mari amatori de pescuit. de ce nici unul nu pescuieste in bazinul snc? oare de ce?e apa prea curata? o gramada de hidrocarburi se deverseaza dupa reparatii...
0
0
Ai dreptate, exact asa a fost !
1
0
Poate nu stiati dar la vanzoleala din '89 bosanceanu sra arestat la poarta 2 pentru contrabanda cu tigari. Au fost mai multi in situatia asta! Norocul lui ca l-au matrasit pe nea Nicu ,altfel cred ca era si acum la parnaie sau la 2 metri sub pamant ca nea Nicu nu tolera asa ceva! Dupa ct se pare el e numai de fatada, altii sunt tartorii din umbra! Cum credeti ca a cumparat numai cu 200000 de dolari ditamai santierul? Ar trbui strans de oua sa spuna tot dar justitia noastra doarme pe mii de euro lunar salarii! Ganditi-va cam cat costa sa faci un doc uscat pt nave de pan la 252000 tdw,cate mili
2
0
A murit de batranete
2
0
este o institutie plina de pesedei care freaca pula pe banii nostrii !!! Nu fac absolut nimic in schimb iau spaga pentru orice hartiuta semnata. Mizeria e si din cauza lor da-le-as cacatul la lins !!!
8
0
Delfin esuat in vama veche pe plaja la yuva
3
1
Nu-mi vine sa cred ca Garda de Mediu s-a trezit din somn. Dar mizeria de pe lacul Tabacarie nu o vede si dejectiile de la Delfinariu care se scurg in lac?
11
0
ooooAAAUUU,GARDA DE MEDIU!!!!! Miroase a caca.
9
1
Garda de Mediu este o institutie inutila si este ocupata de o sleahta de incapabili care habar nu au ce cauta acolo. Toata Romania a devenit o groapa de gunoi sub patronajul acestei institutii poluate.
18
0
Bosanceanu a luat SNC ul in 1998 cu fix 200 000 usd. Cred ca si eu daca ma chinuiam ma imprumutam si il cumparam daca mi se oferea pe banii astia. Bosanceanu trebuie anchetat atat pt snc cat si pt poluarile masive. 1 leu nu a bagat de atunci in modernizare sau infrastructura. Un ordinar. Sa plateasca pt aceste lebede, in alte tari se numeste crima asa ceva!
21
0
santierul naval constanta a fost furat de bosanceanu la greu in ultimii 20 de ani.se munceste la negru la greu.
15
0
Romanache,pupati-l in kur pa Bosanceanu.A luat tot ce s-a putut lua in Constanta cu ajutorul patriei noastre socialiste si inaintare spre cele mai inalte culmi ale cilivizatiei si progress.Maine poimaine lache da romani o sa va ia si chilotii din kur. Amaratilor si sclavilor care va numiti.
25
1
Lebedele au murit din cauza lipsei de civilizatie a oamenilor Cei competenti sunt batjocoritii de desteptii in ale prostiei care nu au bunul simt ca rezidurile de pe nave si nu numai sa le gestioneze corespunzator bunului simt dar au salarii de le crapa buzunarele,aere de put de la distanta si pretentie de mari doamne si mari domni
14
1
Bag pula, ala mare verde e sarpe? Poate ala le a sugrumat.
1
3
La santierul Bosanceanului totul este in regula sau asa pare, acolo unde nu e de mai ung rotile controlorilor. A auzit Garda de Plan de management de mediu, raport de securitate si altele pe aceeas tema? Doar din pozele cu lebedele moarte poti constata poluarea dar daca mergi pe teren?!
13
1
dar sa ii anuntati ba baieti ca veniti in control, cum faceti deobicei la sesizarile cetatenilor, de stie reclamatul si cine l-a reclamat.. gasca de inutili
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108