REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Leonard Drăgan, noul președinte al Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat Constanța

Leonard Drăgan, noul președinte al Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat Constanța

Replica API 19 martie 2018 | 19:13 1226

Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța și-a ales, sâmbătă, 17 martie a.c., conducerea în cadrul unei conferințe organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

În prezența președintelui PSD Municipiul Constanța, Decebal Făgădău, tinerii l-au ales pe Leonard Drăgan ca lider al TSD Constanța pentru următorii doi ani. Acesta, împreună cu o echipă formată din 35 de membri ai Comitetului Executiv, au prezentat platforma program pentru perioada 2018-2020.

„Tinerii intră în politică pentru că simt nevoia unei schimbări, pentru că vor să se înconjoare de oameni cu aceleași idealuri, aspirații și dorință de a reprezenta un model în societate. Vor să facă parte dintr-o comunitate care să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional și, în același timp, să provoace la dezvoltare lumea din jurul lor”, a declarat Leonard Drăgan.

Noul președine al TSD Municipiul Constanța este absolvent al Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius Constanța și al unui Master în Politică Mondială și Europeană, fiind membru al Partidului Social Democrat din anul 2008.

În cadrul conferinței a fost prezentat și site-ul organizației, www.tsdconstanta.ro, platformă pe care se regăsesc toate proiectele și programele desfășurate de tinerii social-democrați.

La eveniment au luat parte, printre alții, și Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat, Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu, viceprimarii Municipiului Constanța, Marioara Cojoc, președintele Organizației de Femei a PSD Municipiul Constanța, parlamentarii Mircea Dobre, George Vișan, Radu Babuș, Cristina Dumitrache și Ștefan Mihu, Mihalache Mușat, președintele OPSD Municipiul Constanța, dar și Nicu Roșu, președintele Organizației Județene a TSD Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puie msd puie msd cu lamuie.
1
0
Acum ai primit tot ce ti-ai dorit
0
0
Mergi pe drumul tau si cu siguranta vei ajunge acolo unde iti doresti
0
0
Un mic mare mincinos in devenire.Rusine !
0
0
Felicitari acestor tineri pentru ca se implica in politica. Poate se vor schimba unele lucruri in viata asta.
0
1
habarnistii se primenesc cu noi lastare chipurile.facatorii de nimic.daca credeti altceva,timpul o sa ne edifice.un partid de H O T I.
3
2
in sfarsit se vad rezultatele muncii tale. felicitari
1
1
Aoleuuuu parcangiul de la tomis e sef la municipiu valeleuuu forta tsd ha ha ha
6
0
Felicitari pentru initiativa tinere. Doar asa cu oameni ca voi putem spera si noi la ceva frumos in viitor. Succes
4
1
Felicitari, spor si succes!
2
1
La munca dragu tineri. Lasati politica si promisiunile. Constanta nu are nimic. Doar minciuni. O sa fiti ca fatalau sau madagascar ...
3
1
Ptr Tutmes...fosila proasta si invidioasa, impreuna cu persoanele care ti au dat like la comentariu ! Atata rautate , de unde ???? Sau te oftici ca nu esti si tu sclavul lu Dragnea?
3
2
Ce stie sa faca asta sau vrea sa fie un bun functionar public cu leafa mare. La munca la privat asistatilor
4
2
Buna seara, Nu inteleg de ce vorbiti urat despre oameni care nici nu ii cunoasteti. Numai tratati lumea dupa culoare politica cumoastetii mai intai. Nu ei sunt vinovatii de ceea ce se intampla in tara . Ei in 1989 era bebelusi poate. Devina suntem noi care votam.
6
3
Tinerii UTC-isti s-au adunat de la toate partidele si au ales un conducator iubit.
8
4
frumos pensat,machiat baiatu!
10
3
Leo din Strehaia... Nu?
6
8
Tineri Sclavi a lui Dragnea sunt foarte activi pe internet.. O fi directiva de la partid.. Au avut profesori geniali gen Mazare , Constantinescu Dragnea, etc..
14
7
Datorita noua, cei care incercam sa schimbam tara asta de .. nu mai spun, in care au avut drept de vot cei ca tine, fara cap si fara carte, tu vei avea ce sa mananci si copiii tai vor avea un viitor mai bun, asa ca lasa comentariile de 2 lei si sustine tineretul care nu o sa te tina la cozi prin spitale si iti ofera liniste tie si familiei tale
6
9
vai de plm in gatul tau
4
15
Vai de tine!!! Pune mana la munca si lasa comentariile!
7
7
Vai de voi , si de tara asta.....
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108