REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lia Olguța Vasilescu: 15 ministere PNL cheltuie mai mult decât 26 de ministere PSD

Lia Olguța Vasilescu: 15 ministere PNL cheltuie mai mult decât 26 de ministere PSD

Replica API 22 septembrie 2020 | 00:00 969

Fostul ministru PSD al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat marți în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterile privind creșterea punctului de pensie, că problema nu este lipsa banilor, social-democrata oferind exemple de cheltuieli care putea fi reduse și banii folosiți pentru creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie.

„La pensia minima sunt si persoane care au muncit 40 de ani. Toate ar fi trebuit rezolvate prin aplicarea noii formule de calcul. Ar fi trebuit sa se recalculeze aproape doua milioane de dosare pana in acest moment. Nu s-a recalculat nici macar unul. Aici nu e vorba de pandemie, ca n-aveti bani, ci ca nu vreti sa aplicati legea pensiilor sub nicio forma. Daca ati fi vrut sa o aplicati, nu ati fi luat 6,8 miliarde de lei din bugetul Ministerului Muncii sa-i transmiteti catre alte institutii necesare in an electoral. Nu faceti altceva decat sa furati un drept al pensionarilor din lege. Veti spune ca nu sunt bani, ca suntem iresponsabili. V-am dat solutii, de unde puteti sa luati banii, de 5 luni va spunem. Va reamintesc ca am guvernat cu 26 ministere si aveam 44 mld. lei la bunuri si cheltuieli, dvs aveti 15 ministere cu 51 mld. alocate. Din start sunt 7 mld. de lei in plus fata de anul trecut. Eu nu cred ca era atat de necesar anul acesta sa se schimbe masinile politiei, sa se cumpere mobilier si telefoane in ministere”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, în plen, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar apari peremisto, vadimisto, traseisto, curva ordinara ce esti!? Pe cine impresionezi pupincuristo?? I-ai tinut trena lui dragnea, apoi vioricai dancila,.... Ce CREDIBILITATE ai, vipero, TRASEISTO ?!
5
1
Pe mine nu ma intereseaza ce partid iese,poate sa fie si negru.Pe mine ma intereseaza pretul la gaze,care se va mari de si au spus ca s-a ieftinit,sa am salariul la privat marit nu minim,sa pot sa-mi platesc rata la banca, intretinerea,facturile,sa am bani de mancare, sa avem cu ce iesi din iarna.Restul sa se spele ei cu banii pe cap.Daca crapa maine nu iau milioanele in mormant,tot 4 cuie iau cu ei.Nu merg la vot,nu stam la coada ca prostii cu orele.Sa votez ce in Constanta? Sa votez coruptii si hotii?
5
1
du-te in ma-ta cu partidul tau de lepre penale!
6
4
curve ordinare, vom scapa de voi si vom salva si pensionarii pe care continuu ii momiti, pacaliti, va bateti joc de ei. Tu curva ordinara, esti multumita ca detinutul draknea a dat ordin ca la nunta voastra , a doua panarame, sa se puna plicul cu 2000 sau 2500 eura- asta este nivelul vostru de perceptie Rusine sa va fie jigodiilor
5
6
PSD OLGUTA CIT TIMP AITI FOST MINISTEREASA MUNCII DOAMNA TOT TIMPUL ATI UMBLAT CU MINCIUNI MARI POMPOASE CA BOMBOANELE DE POMUL DE IARNA CIND VENEAU IN FATA MINISTERULUI MUNCII CIND VENEAU SA URLE BUNICII TARII IAR TU OLGUTA TE ASCUNDEAI SI IESEA LA RAMPA UN SECRETAR SPUNIND CA NU SUNT BANI ACUM CINE VREA SA MAI FURE IAR STIU GATA PSD VOI VRETI IAR LA BUTOANE SA FURATI POPORUL CU TOT CU BUNICII TARII NOASTRE SA LE FURATI CE AU PRIMIT SI DE LA ACTUALUL GUVERN SA VA FIE RUSINE MARE PSD CIRCUL ANULUI 2020 ACASA CU VOI PSD PARASITI ACUM SI DE URGENTA PARLAMENTUL TARII PSD .
9
3
credeam ca te duce capul sa comentezi daca are sau nu dreptate, se vede insa ca esti prea prost tu si manutele tale verzi!!!
6
8
javra olteneasca
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108