REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Lia Olguța Vasilescu îi face PLÂNGERE PENALĂ lui Klaus Iohannis: 'Îl așteaptă, că nu o să fie președinte toată viața'

Lia Olguța Vasilescu îi face PLÂNGERE PENALĂ lui Klaus Iohannis: 'Îl așteaptă, că nu o să fie președinte toată viața'

Replica API 3 februarie 2019 | 00:00 142

Pe lângă plângerea de înaltă trădare, pe Klaus Iohannis îl așteaptă și una de abuz în serviciu! Este anunțul făcut, duminică seara, de Lia Olguța Vasilescu, respinsă de mai multe ori de președinte pentru a fi numită ministru la Transporturi și Dezvoltare.

Vasilescu a precizat, în plus față de Liviu Dragnea, că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis a fost redactată, iar la această activitate a participat și Tudorel Toader, conform stiripesurse.ro.

”E deja redactată de ministrul Justiției și de colegii noștri juriști. La această plângere a lucrat și Mircea Drăghici, de aceea, probabil, nu e ministru. Putem să îi facem și noi, eu și Mircea Drăghici, o plângere pentru abuz în serviciu. Acum nu o să îi se întâmple nimic, că e președinte. Dar, îl așteaptă, că nu o să fie președinte toată viața.”, a spus Vasilescu la Antena 3.

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis, pe 21 ianuarie, o nouă scrisoare lui Klaus Iohannis în care îi cere să-i numească la Dezvoltare şi Transporturi pe Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, afirmând că ea beneficiază de dreptul exclusiv de apreciere şi de alegere a persoanelor propuse a face parte din guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, anterior, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile, precizând că documentaţia care însoţeşte propunerile de numire a Olguţei Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi este incompletă.

Şeful statului susţine că documentaţia e incompletă, certificatul de cazier judiciar fiind singurul document care atestă situaţia judiciară a unei persoane.

În acest context, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a anunţat că va sesiza CCR această situaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai maidanezule , nici in cur nu o poti linge pe olguta , esti infect , jegos . Doar fiica-ta poate sa ne suga pula , ca o fi invatat ceva de la ma - sa ! Trantore , du-te le munca , banii lui soros nu sunt nemuritori !
0
1
Merita , Statuia din insula pastelui va ramane in istorie ca o ciudatenie dezagreabila. Dumnezeu sa il ierte .
0
0
Stiti ca eu sunt o tarfa proasta!
2
2
Hai olguta hai ca doar nu ai degeaba atita timp sub mine tu esti ultima speranta a acestui popor nenorocit.
5
2
O maimuta de doi lei
4
4
pupai madularul
1
3
Istanbul nu Istambul bai putregai pesedisto comunist!!
6
3
Wow! Olguta, peremista lui Vadim, plimbareata, olteanca tupeista.... Cine te crezi madam?!
8
4
Mergeti hastaprosti la UE, la Bruxelles - noul vostru Istambul - cu piritu, csi asa aveti un strainez de tzara asta ce cotroceneaza pe schiuri
4
12
Prm-ista care se pisa rumegus.
8
5
Olguta singura din megapartidul PSD care sa fie ministru la dezvoltare. Jalnic . Se cramponeaza de astia doi si timpul trece. Aproape au trecut 2 luni din marea presedintie europeana. Si Olguta plange ca nu e pe acolo.
12
4
pazea ca s-a inervat olputza ! Muie dragnea, olputza si toti oltenii din parlament cu cacat, muie pesede !!!
16
5
analfabetii astia o tin una si buna -sesizam sluga si presul fidel CCR- anexa PSD- dorneanu carpa PSD
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389