REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.1° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Liber la cumpărături: constănțenii au dat NĂVALĂ în MALL-uri

Liber la cumpărături: constănțenii au dat NĂVALĂ în MALL-uri

Replica API 17 iunie 2020 | 00:00 2019

Sub conceptul „Liber la fashion, sigur la cumpărături”, City Park Mall a implementat toate măsurile de sănătate și distanțare socială și a dat startul unei experiențe de shopping în siguranță, după cum transmit chiar reprezentanții locației. Încă de luni, 15 iunie, atunci când marile magazine au fost redeschise, și City Park Mall și-a luat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Astfel, constănțenii au dat buluc, atât luni cât și marți, formând, la unele magazine, cozi interminabile.

Măsuri sporite de protecție

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, City Park Mall spune că a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercia.

Accesul se face doar cu mască de protecție

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

BULUC de oameni

Astfel, atât luni cât și marți, oamenii au dat năvală în centrele comerciale din Constanța. Spre exemplu, marți, 16 iunie, erau cozi interminabile la anumite magazine.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun e permis accesul doar cu masca dar ce se intampla daca refuzi sa ti se ia temperatura? In plus de se fac lucrurile acestea azi 16 iunie cand NU este stare de alerta? Care este baza legala?
1
5
Mai ales de tineri. Cei care zic ca se imbolnavesc daca merg la scoala si dau bacul au umplut mall-urile, cafenelele si plajele
12
0
Aiurea, nu este implementat niciun set de masuri de siguranta pentru salariati, nu exista distantare, nu exista dezinfectanti, nu exista respecatrea unui program, nu exista toalete in magazine, decat cele comune din mall, nu exista respect pentru bietii salariati....
5
2
mama ce de prosti...si nu tie ca-s prosti dar multi...
1
0
Carpe de China vandute la pitzipoance si cocalari la preturi de Paris ! Am murit ieri de ras la ce fetze nashparlii de machidoni sau tzigani am vazut in City !
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212