REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

LICEUL Dimitrie Leonida, REABILITAT de Draft Construct!

LICEUL Dimitrie Leonida, REABILITAT de Draft Construct!

Replica API 25 octombrie 2021 | 16:16 1734

Societatea constănțeană Draft Construct S.R.L. a câștigat un contract de peste 5 milioane de lei cu Primăria Constanța. Despre ce este vorba? Mai exact, societatea ce pare să fie abonată la banul public se va ocupa de reabilitatea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanţa.

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanţa

Societatea Draft Construct S.R.L., din Constanța, a câștigat un contract de execuţie a lucrărilor de construcţii în cadrul proiectului "Reabilitatea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanţa" cu Primăria municipiului Constanța. Firma nu este deloc străină de „gustul” banului public având în ultimii ani contracte semnate cu mai multe unități administrativ teritoriale. Cele mai noi contracte au fost cu Ministerului Apărării Naționale- Unitatea Militară 02192 dar și cu Primăria Cuza Vodă.

În 2018, trei contracte cu Baza Logistică Navală

În anul 2018, societatea a câștigat trei contracte de la Baza Logistică Navală. Mai exact, unitatea militară a atribuit către firma Draft Construct SRL un contract pentru reparații curente la învelitoarea din țiglă la pavilionul C din Cazarma 625 Codru, hidroizolații terasă la pavilionul M din Cazarma 1302 și la pavilionul J4 din Cazarma 870. Un alt contract a fost atribuit pentru reparații la țigla pavilionului A și a pavilionului B1 din Cazarma 625 Codru, iar al treilea a fost atribuit pentru reparații la Pavilionul A din Cazarma 765 Galați.

Care sunt obiectivele noului contract semnat

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de execuţia lucrărilor de reabilitare, modernizare şi dotare, creând în acelaşi timp condiţii de învăţământ specifice nivelului țărilor membre ale Uniunii Europene. Obiectivele specifice ale proiectului este crearea de spaţii adecvate, necesare derulării activităţii educaţionale în instituţia de învăţământ pentru îmbunătăţirea infrastructurii de educaţie la nivelul Municipiului Constanţa şi implicit a procesului educational. Totodată, un alt obiectiv este reducerea consumului de energie prin realizarea de lucrări de eficienţă energetică.

Curtea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida

Contract finanțat prin fonduri europene

Obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanţa" este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4.4 - Investiţiile în educaţie şi formare, inclusiv formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare, Obiectivul specific 4.5 - Creşterea calităţii infrastructurii educaţionale relevante pentru formarea forţei de muncă, prin contractul de finanţare nr. 5352/30.04.2020. Valoarea totală a contractului este de 5.842.207,64 lei fără TVA. Decontarea lucrărilor se va efectua prin plăţi parţiale şi o plată finală, în baza facturilor emise, astfel: plăţi parţiale se vor efectua în baza facturii emise de executant însoţită de situaţia de plată lunară, întocmită cu respectarea Devizului ofertă pe categorii de lucrări, verificată şi însuşită de dirigintele de şantier şi acceptată de beneficiar, precum şi de Ordinul de începere şi după caz, Ordinul de sistare; plata la terminarea lucrărilor va fi efectuată în baza facturii emise de executant însoţită de situaţia de plată şi procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

Date despre societatea Draft Construct S.R.L.

Societatea Draft Construct SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Constantin Bobescu, numărul 2C. Administratorul societății este Dumitru Țigănescu. În anul fiscal 2020, an pandemic, societatea a raportat o cifră de afaceri de 17.146.356 șei, un profit net de 1.503.420 lei, datorii de 3.614.615 lei și un număr mediu de 38 de angajați.

Sursa foto: captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108