REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
18.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Lider PSD, despre gestul lui Augustin Lazăr: 'E ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori'

Lider PSD, despre gestul lui Augustin Lazăr: 'E ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori'

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 280

Augustin Lazăr a anunţat marţi că va transmite foştilor deţinuţi politici şi disidentului Iulius Filip premiul primit de la Grupul pentru Dialog Social pentru lupta anticorupţie, procurorul general exprimându-şi regretul pentru "dramele şi suferinţele trăite de luptătorii anticomunişti", scrie stiripesurse.ro

Primul lider PSD care ia poziție față de decizia neobișnuită a lui Lazăr este Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Conform lui Arsene, gestul lui Lazăr este ”ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori”.

”Procurorul roșu Augustin Lazăr a mai dat astăzi un exemplu de cinism maxim: a anunțat că dedică premiul obținut din partea GDS deținuților politici și lui Iulius Filip!

Acest om nu merită nici un premiu și, drept dovadă, se pare că GDS s-a și răzgândit între timp.

Augustin Lazăr a ținut oameni în iad când conducea comisia de liberări condiționate. Le prelungea agonia. El nu are dreptul să ridice ochii din pământ în fața lor, darămite să le ofere premiul lui! E ca și cum un pedofil cumpără o jucărie copilului pe care l-a abuzat.

E ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori. E același lucru!

Și este peste puterile mele de înțelegere cum poate un astfel de om să fie procurorul general al României! Ce fel de președinte are țara asta, de îl ține în funcție pe angajatul regimului represiv?

Pentru că bine spunea cineva: există un singur lucru, și numai unul, mai hidos decât fărădelegea: justiția represivă!”, e mesajul lui Ionel Arsene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
calau ,premiaza victima.
4
0
Care face parte din statul mafiot basist.
4
0
Joianis face ce i se spune nu ce vrea el
5
2
Frectii,Mangle...Dupa 10 de parnaie sa o premiezi pe mata.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389