REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lipoveanu, despre consilierul din Băneasa, exclus din UNPR: "Vrea să cumpere dispensarul! E al României, nu poate să i-l vândă unui nebun de doctor"

Lipoveanu, despre consilierul din Băneasa, exclus din UNPR: "Vrea să cumpere dispensarul! E al României, nu poate să i-l vândă unui nebun de doctor"

Replica API 7 august 2014 | 00:00 187

Membrii organizaţiei UNPR din Constanţa s-au întrunit, miercuri seara, în şedinţă, pentru a discuta câteva aspecte de ordin organizatoric. Pe ordinea de zi nu s-a numărat, însă, şi subiectul Eleonor Blăgan, fost consilier UNPR la Băneasa. Şi spunem "fost" pentru că organizaţia şi-a luat mâna de pe el şi nu-l mai susţine, votându-se excluderea sa din partid. George Lipoveanu spune că acest subiect este unul încheiat, urmând ca, în viitorul apropiat, cel care-i va lua locul în consiliu, să fie validat de Prefectură.

"S-a discutat de o lună jumătae excluderea lui. Lucrurile sunt închise. Dacă vrei să fii consilier trebuie să mai treci şi pe la organizaţie. Distinsul nostru coleg, domnul doctor, de un an şi jumătate, nu a cotizat la partid şi mi s-a umplut clătita, vorba românului când, în decembrie, preşedintele nostru, Gabriel Oprea, a venit la Constanţa, iar el s-a dus să-l salute după două ore jumătate. I-am spus foarte clar să se ducă acasă că nu avem treabă cu el. Ca să funcţioneze un sistem, trebuie să fim oameni serioşi şi, după ce iese primar Popescu, Ionescu, îl sprijinm, nu aruncăm cu noroi în el. El vrea să cumpere dispensar în spitalul din Băneasa. Păi cum, dacă ăla e spital al României, nu poate să i-l vândă unui nebun de doctor. Vrea să-şi facă cabinet acolo. Atâta răutate pe copilul ăsta...", a declarat George Lipoveanu. "El nu trece pe la noi, nu vine la şedinţe, şi se duce şi ia bănuţi, de acolo, lunar. Nu pentru asta l-am trimis în consiliu", a mai continuat preşedintele UNPR. Acesta a ţinut să precizeze, referitor la persoana care îi va lua locul în consiliul local Băneasa, că nu o cunoaşte personal, ştie doar că lucrează la poşta din localitate.

Vom reveni.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108