REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Liviu Dragnea a cerut instanței anularea alegerii noii conduceri a PSD

Liviu Dragnea a cerut instanței anularea alegerii noii conduceri a PSD

Replica API 9 august 2019 | 02:30 520

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în instanță o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD, potrivit documentelor consultate de stiripesurse.ro. Surse din conducerea PSD spun că solicitarea adresată instanței de Liviu Dragnea este „o aberație” și că instanța a rămas joi în pronunțare.

În cererea depusă în instanță, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de înscriere în Registrul partidelor politic de la Tribunalul București a rezultatului alegerii ca președinte al PSD a Vioricăi Dancilă 'pe motiv de ilegalitate și nestatuaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca Președinte al PSD s-a făcut de către delegații la Congresul PSD din 29 iunie în baza modificărilor de Statut votat tot în acel congres dar neînscrise la Tribunalul București'.

De asemenea, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de înscriere în Registrul partidelor politic de la Tribunalul București a rezultatului alegerii că secretar general al PSD a lui Mihai Fifor.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD lasa mostenire copiilor si nepotilor nostrii datorii peste datorii! Cum se naste un copil cum ii atarna PSD tinicheaua de coada cu datoria publica. Toate furaciunile la astia pe care-i spala sluga psd, tudorel toader cu legile lui criminale care-i scapa pe toti HOTII de lege si puscarie. Raman HOTII si albiti dar si cu banul furat la tescherea si noi, p-ulimea, ptr ca asa ne si considera jagardelele astea, le platim noi HOTIA ca si datorie publica cel putin 30 de ani de-acum incolo!
1
1
Cica Borcea ii face o vizita de "lucru" lui Irina , asta sa te preocupe escrocule , eventual poate vine si Tari sa-ti tina de urit. Ce PSD mai visezi .Aleluia.
3
0
Ma tu care nu il cunosti pe "cariatul din poza"nu esti acelasi care dupa ce l-ai pupat pe DADY de i-ai albit cuwru ai spus ca justitia lui Johanis l-a condamnat pe simgurul om din romania care a luptat pentru dreptate ca si ala tot unu zicea ca este.
1
2
face el cartile din parnaie,suge-o in cur nebunule
1
0
Bai ce prost este puscariasul Dracnea!
4
0
Sa stii ca m-am maritat
6
0
baaa futeoaia pe mata in cur
1
1
Bag seama ca se plictiseste!
6
0
Nu e nici o surpriza,tupeul lui Dragnea nu are limite eu nu m-as mira nici daca ar zice ca vrea sa candideze la presedintia Romaniei in locul Vioricai ce Tariceanu daca a fost scapat de senatori de puscarie e mai breaz decat teleormaneanul.
11
0
PT 17 45 DE FAPT DOAR DE AL DE VOI ASTIA ASISTATII SOCIALI TIGANOIZI DE HENRI COANDA O CAM LUATI LA MUIE! DACA TRAIA ANTONESCU ERAI SAPUN PISAMAS PE TINE DE INFECT CIUMAT
9
0
Si din puscarie continua distrugerea PSD. E tare dictatoru'.
11
0
Stai la cusca,boschetare! Ce te mai intereseaza partidul comunist?
19
3
De ce ma prostule?
4
13
mascariciul asta, borfasul, escrocul, nulitatea,NIMICUL asta-ar trebui condamnat pe viata
18
3
Cine este ,,cariatul,,asta din poza?
12
3
Va multumesc ptr comentariile asupra persoanei mele.Sper sa il.slujiti cu devotament pe hotul.Klaus Wernner Johannis si nu uitati sa il votati cu doua maini.Cand veti trage linie peste inca 5 ani sper sa nu fiti dezamagiti de aceleasi presedinte pe care la avut Romania 10 ani adica pe Basescu.Acum o sa luati o muie si mai frumoasa decat inainte.Nu uitati dragi romani sa ii creeati toate conditiile de frecat pula,drumetii,plimbari s.a.m.d.Muie a ti vrut muie a ti luat succesuri
4
21
Va rog sa nu mai publicati poze cu aceasta persoana. Putea sa-si faca un detartraj. Bleah!
14
4
Am crezut ca cere sa fie in celula cu Dinca Gheorghe de la Caracal
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108