REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, ATAC la Augustin Lazăr în ultima zi de mandat: 'A fost un susţinător al torționarilor'

Liviu Dragnea, ATAC la Augustin Lazăr în ultima zi de mandat: 'A fost un susţinător al torționarilor'

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:00 205

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că așteaptă de la ministrul Muncii să inițieze un proiect prin care foștii deținuți politici să primească pensii mai mari. Despre Augustin Lazăr, liderul PSD a precizat că acesta a "trecut prin viață cum a vrut, a fost un torționar" și nu a pățit nimic, conform stiripesurse.ro.

"Vedeți cum suntem azi în România totuși? A fost Revoluția în 1989. Lazăr a spus că nu a fost Revoluție, a spus că a fost lovitură de stat, înainte să plece. După 1990 un foc din ăla uriaș a izbucnit și speranță inimaginabilă în sufletul românilor.

Să nu mai fim urmăriți, torturați, abuzați, ascultați, să avem dreptul la opinie, să avem dreptul să fim mândri, mândria de sine, de om normal, nu de slugă, să avem dreptul la venituri mai mari.

La aproape la 30 de ani de al Revoluție, unul din cei împotriva cărora s-a făcut acea Revoluție, unul care a contribuit la acumularea acelor frustări uriașe, iese cu o pensie uriașă, fiind tolerat de președintele acestei țări care nu a avut nici măcar tăria să îl revoce", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Care are un dosar urât la instituția pe care a condus-o acest om. Mă gândesc ce e în sufletul unor oameni care au sperat că nu se va mai întâmpla așa ceva. Acei oameni s-au gândit dacă nu vor plăti acești oameni să nu aibă posibilitatea să ajungă în funcții înalte. Nu cred că va păți ceva Lazăr.

Cert e că a trecut prin viață cum a vrut. A fost un susţinător al torționarilor. A trecut hopul Revoluției, a intrat pe un drum foarte șmecher și a ajuns prim-procuror al României. Iohannis se dădea anticomunist și l-a ținut în brațe pe acest om despre care toată lumea a vorbit", a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a vorbit și despre un proiect care să vină în sprijinul foștilor deținuți politici.

"Sper ca ministrul Muncii Budăi să prezinte în perioadă următoare, dar nu foarte târziu, proiectul respectiv. Dacă nu putem ca stat să asigurăm pentru toți foștii deținuți politici niște pensii la nivelul unuia care i-au chinuit, măcar minim să le dublăm.

Chiar dacă le putem da pensii, nu le poate da nimeni anii în care au fost schingiuți, chinuiți, umiliți. Cred că mai mult i-a durut umilirea. O să inițiem proiectul de lege să îl depunem în Parlament. Măcar atât să putem face", a precizat Dragnea, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si noi suntem tortionati de Fagadau ca ne scoate la munca cand avem frezoane si ne ia toate boalele deci nea Livache unde sa depunem cererea pentru pensie a persecutatilor?
0
0
pentru visinescu ,ficior si restul prietenilor de pe aici ce bine ma simt cand ma lingeti cu aplomb la cur. Da-ti in Dragnea ca eu am plecat cu 27000 ron pensie ,asa ca mi-se rupe!
2
1
Tu vorbesti, idiotule? Tu care ai dus tortura la rang de arta??? Il acuzi pe Lazar, dar tu ce faci? Si clica ta de infractori? Daca vroiai intradevar sa faci ceva, il ardeai pe Lazar la portofel, dar fiind an electoral ai marit pensiile, si implicit el va profita de asa ceva. Nu faci decat sa arunci praf in ochii electoratului... Atat... Sa se faca ca nu vad ceea ce faci tu... Ce frica iti este de puscarie.. Nu ai pic de demnitate...
1
2
Hai sictir te n gura de fiu de militian.tu ti morti tai de hot. Ala o fi sustinut tortionarii dar tu sustii coruptia interlopii si hotia mnezeu ma ti de tortionar modern. Morti tai de infect. Spurcatule. Legat de mani si in duba sa te vad spurcatule
2
5
Dragnea a beneficiat de revolutie avind posibilitatea sa aiba o avere mare iar noi restul am dormit 30 de ani si n-avem cu ce ne lua nici medicamente
3
5
Lazar,Klaus nu este nicio diferenta
8
2
Tortionari sunt cei care ne conduc, cei care ne tortureaza destinele, sufletele, idealurile, nazuintele, visurile. Tortionari sunt cei care ne batjocoresc zi de zi, cei care ne tortureaza psihic ... Oameni fara demnitate, fara moralitate, fara adevar.
5
4
Pai daca tatal lui Dragnea a fost militian, asta inseamna ca a ajutat tortionarii sau a fost tortionar? Totul este o prostie de la un cap la altul.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108