REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Pleșoianu își anunță DEMISIA din PSD: Eu NU merg mai departe cu academicienii serviciilor

Liviu Pleșoianu își anunță DEMISIA din PSD: Eu NU merg mai departe cu academicienii serviciilor

Replica API 3 februarie 2020 | 16:05 237

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat că va demisiona din PSD, după Congres, dacă partidul va fi condus de ”academicienii serviciilor” Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu.

”Bun... Cum spuneam, am intrat în 2016 într-un partid și m-am trezit în 2020 în altul. Doar că nu ține așa cu mine...! Dacă, după congres, PSD va fi condus de Grindeanu, Tudose și alți academicieni ai serviciilor sau persoane care pun semnul egal între Dragnea și Orban, atunci ne spunem "adio" și ne vedem de drumuri. Eu NU merg mai departe într-un partid condus de astfel de personaje!”, scrie Liviu Pleșoianu, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da', mai du-te-n...
5
3
Plesoianu este roman adevarat! Respect!
10
11
Daca spui ceva despre alogenii din Romania imediat esti considerat rasist. Dar daca tu postezi asemenea aberatii despre Plesoianu nu te deranjeaza nicio lege din Romania. E liber la denigrat romani.
6
9
MSD si Plesoianu
7
5
Este unul dintre personajele cu orientare extremist-sovina,ultranationalista si rasista din PSD.I-ar fi stat mai bine in Partidul Romania Mare alaturi de Olguta Vasilescu dar in lipsa de asa partid si-a gasit locul in PSD ca astia sunt mai apropiati de el.Scandalagiul asta s-a nascut prea tarziu.Era ideal in Garda de Fier.Cu asa personaje in PSD am toata increderea ca se duce dracului ,in sfarsit ,tot partidul asta de rahat si de hoti.Sictir ! Sictir Ciuma Rosie !
10
9
fuge la PNL ca s la ciolan acum alergatul dupa ciolan e sport national printre politicieni
7
9
Omul nu e lingau si are coaie, doar ca de unul singur nu poti sa faci nimic. Pacat ca nu sunt mai multi ca el. S-ar fi putut face multe cu o altfel de clasa politica, dar din pacate de 30 de ani avem aceleasi PSD, PNL, UDMR, si alte partide cu aceeasi oameni care in afara de mangle si combinatii, nu au alt scoo.
17
13
cine plm e plesaianu asta, ce a facut neica nimeni pentru Romania... macar si mazarica a facut ceva, a furat, k orice pui de securist lingau
15
16
tudose si grindeanu nu fac parte din din gasca penalilor de scoala veche pe linia vacaroiu-nastase-ponta-dracnea si se dau drept asa-zisi reformatori genul personajelor marelui Caragiale, iubesc schimbarea dar sa nu se modifice nimic, de fapt aceiasi nemernici dar din alta gasca! Maria Sa, Prea-Curvitul plescoianu, fidel indicatiilor transmise de moscova si KGB, nu accepta decat aripioara traditional-bolsevica a pzdeului, adica gasca baroni-dracnisti, pentru ca doar ei pot face cel mai mare rau Romaniei, astfel incat sa satifaca cerintele rasputiniste de a avea o Romanie slaba,aservita rusilor
13
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212