REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Liviu Pleșoianu, SCRISOARE deschisă către PSD: 'Partidul a fost preluat de călăi ai oricărui principiu'

Liviu Pleșoianu, SCRISOARE deschisă către PSD: 'Partidul a fost preluat de călăi ai oricărui principiu'

Replica API 7 iunie 2019 | 00:04 437

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a transmis o scrisoare deschisă către colegii săi din PSD, prin intermediul căreia trage un semnal de alarmă cu privire la situația formaţiunii politice. Ce spune politicianul despre PSD!

"Scrisoare deschisă către colegii din PSD

Chiar dacă acest mesaj nu vă este transmis de unul care e „de-o viață în PSD”, ci doar de aproape trei ani, poate va conta tocmai pentru că cel care îl semnează nu are doctorate la SRI, nu are cărți cu prefață și postfață semnate de Coldea și Maior, nu ia masa în pădure decât la picnic, cu prietenii săi de-o viață și nu culege struguri decât în via străbunicilor de la țară...

Am încercat și am reușit din octombrie 2016 și până acum două lucruri pe care le consider foarte importante: să lupt fără preget și fără rezerve cu Hidra care a luat această țară ostatică de mai bine de un deceniu și, în același timp, să nu particip la NICIO întâlnire, de orice fel, a vreunei grupări interne sau externe de putere, din interiorul sau din exteriorul României. Faptul de a rămâne LIBER, complet LIBER, este ceva fără de care nu pot să funcționez. Ca atare, apreciez și voi continua să apreciez în partid și în afara lui DOAR susținerea celorlalți OAMENI LIBERI! În primul rând pentru că eu așa sunt construit. Și tot în primul rând, pentru că eu am convingerea că românii de așa ceva au nevoie – de oameni care să intre în politică crezând în ceva și nu sperând la ceva! Deși despre asta este vorba, mă feresc să-i spun „politica altfel” pentru că termenul a fost confiscat deja de multă vreme de personaje inventate și gonflate precum Cioloș și Iohannis – baloane de săpun umplute cu marketing politic...",a scris politicianul pe facebook.

"Consider că 2019 este anul în care ar trebui să începem să ne re-construim un DRUM, să ne re-gândim un SENS național. De asemenea, la nivel de partid este și anul în care ar trebui să ne desprindem de trecutul și de prezentul mult prea bogat în pactizări și înțelegeri pe sub masă și dincolo de cortină. Dacă este să mă întrebați pe mine, nu de mutații ideologice pompoase avem noi nevoie acum, ci de un lucru cât se poate de simplu: de a încerca, măcar în anul acesta, să acționăm la adăpostul propriilor credințe și idealuri, iar nu sub pavăza feluritelor grupări suprademocratice și metastatale. Eu, în mod categoric, voi merge mai departe privind înainte doar către principiile și idealurile mele și ale celor care ne-au votat. Dacă PSD, în ansamblul lui, va rezona cu această linie, vom merge împreună și vom construi împreună SENSURI noi. Dacă nu, eu îmi voi vedea în continuare de drum și nu mă voi opri... Cât despre ce se întâmplă zilele acestea în PSD, lucrurile sunt simple: partidul a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează și își inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Impostorilor, meduzelor nu am ce să le transmit. Colegilor verticali și oamenilor care ne-au votat în 2016 așa cum ne-au votat și în 2012 am însă multe să le spun. Cu ei chiar am de ce să vorbesc despre CURAJ și despre PRINCIPII puse în practică!",a continuat el.

Pleşoianu îşi exprimă public sprijinul pentru "organizarea rapidă a unui Congres și pentru o nouă conducere a PSD, alcătuită din oameni precum Codrin Stefanescu, Șerban Nicolae, Lia Olguta Vasilescu și toți ceilalți colegi cu genunchii tari și cu discurs PUBLIC asumat! De asemenea, reiterez public și clar intenția mea de a candida la alegerile prezidențiale din acest an. Așa cum am scris și în cartea recent lansată, voi continua să lucrez și să lupt pentru „ROMÂNIA – ȚARA UNUI VIS POSIBIL”!", a mai scris el.

"Cât despre CURAJ și ASUMARE a unor PRINCIPII, provoc oricând la discuții PUBLICE orice politician-meduză care, lipsit complet de coloană vertebrală, se izbește frontal de sine însuși și contrazice azi tot ce spunea cu convingere ieri! ...Pentru că am fost primul care, încă din luna decembrie 2016, imediat după alegeri, am spus că Iohannis ar trebui suspendat și că, dacă acest lucru nu se întâmplă, va face tot ce ține de el ca „să nu mai rămână piatră pe piatră în această țară”. Exact această expresie am folosit-o. Multora li s-a părut exagerată, prea dură. ...Apoi, s-a văzut că am avut perfectă dreptate! ...În data de 7 februarie 2017, în plină isterie națională legată de „OUG 13”, am rămas în bancă, în Parlamentul României, unde am fost trimis prin VOTUL OAMENILOR, și am protestat civilizat pe toata durata „discursului” plin de ură scrâșnită al Insului din Deal. ...Tot în acea perioadă, am insistat pe toate căile posibile ca PSD să le dea ocazia să se exprime public celor care nu cred într-un stat condus de oameni din spatele cortinei. Mi-am conceput și un mesaj care să mă definească în tot ceea ce fac: „Lasă-i să lupte alături de tine pe cei care te-au ales să lupți pentru ei!”...

...În aprilie, m-am dus chiar în bârlogul... mamutului radioactiv. În plină dezbatere a Comisiei de la Veneția, găzduită la Cotroceni, am vorbit în fața tuturor despre încălcarea grosolană a Constituției României de către Insul-în-geacă-roșie, despre cum înțelege el să nu fie mediator, ci dezbinator și instigator!

...În cadrul ședințelor Comisiei de Anchetă din Parlament am adresat toate întrebările corecte, fără nicio ezitare, chiar dacă acolo se afla marele GEORGE MAIOR... Apoi, fără să cer vreun ajutor de la partid, m-am dus pe persoană fizică în fața sediului central DNA, pentru a-i adresa distinsei KOVESI întrebarea de care tot fugea: „Ce ați căutat acasă la Oprea în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009?”.

...Câteva săptămâni mai târziu, i-am adresat aceeași întrebare și la Bruxelles, privind-o în ochi fără să clipesc și întâlnindu-i toată URA de care e capabilă. Și e capabilă de INUMAN de multă...

...Pentru înlăturarea lui Grindeanu am votat fără ezitare. DAR pentru numirea sa la ANCOM n-am mai votat câteva luni mai târziu, declarând că nu sunt BIPOLAR!

...Pentru înscăunarea lui Tudose n-am votat și mă felicit în fiecare zi pentru asta!

...Am considerat important să lucrez la Legea ONG-urilor, deși, așa cum mă așteptam, o puternică opoziție a venit chiar dinspre propriul Guvern. Au urmat multe alte proiecte, precum cel privind limitarea mandatelor șefilor din servicii sau cel privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în echipe mixte, în baza protocoalelor secrete cu SRI.

...Bugetul pe 2018 nu l-am votat, pentru că nu mi se pare normal să aloci bani în plus către instituțiile de forță înainte de a le fi reformat cu adevărat.

...Acelor membri ai opoziției care confundă Parlamentul cu stadionul le-am ținut piept cu propriile arme, pentru că n-am suportat să văd cum sunt efectiv HĂRȚUIȚI colegii mei în Parlamentul României de către o adunătură de roboței cipați.

...Ambasadorilor și ZEILOR de la Bruxelles le-am răspuns ferm și argumentat de fiecare dată când au înțeles să ne bată cu linia peste degete, din reflexul de a ne considera copiii inadecvați ai Vestului.

Multe ar mai fi de spus despre CURAJ, despre asumarea unei lupte împotriva Sistemului. Cert este că lucrurile sunt simple: ori ai CURAJ, ori n-ai, ori te lupți, ori nu te lupți, ori îți asumi niște principii, ori nu. Așa că, fără a mă cocoța pe vreun piedestal (sunt un om normal, cu calități și defecte), chiar am multe de spus despre „curaj” și despre „principii asumate”. Dacă aș fi gândit așa cum din păcate mult prea mulți gândesc în politica românească, nu m-aș fi expus și mi-aș fi asigurat foarte ușor un locșor pufos și relaxant...

Voi continua și în 2019 să vorbesc și să acționez doar sub impulsul lucrurilor în care cred, alături de ceilalți oameni LIBERI!

Fie să FIM!", a mai punctat Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest mu1st pesedracnist, cu un discurs atat de pro-rus si pro-putinist de ai impresia ca l-a fatat ma-sa direct in WC-ul ministerului propagandei ras-putiniste, ar trebui anchetat ptr spionaj, si, subminarea statului Roman!
4
2
FELICITARI DOMNULE PLESOIANU! Din pacate nu sunt multi ca tine. Din contra: amaratii de mai jos cred ca daca si-ar musca linba s-ar otravi. Partea proasta e ca ne otravesc si pe noi.
3
6
un troll rusofil de cea mai joasa speta. Nu merita sa strici niciun scuipat pe el.
11
7
Se tot zice ca votantii PSD sunt needucati, asistati sociali, tzigani, etc. ma rog, pleava societatii. Ma uit peste comentariile de dedesubt si vad crema Romaniei, votantii USR, PNL si PMP. Quod erat demonstrandum.
11
8
cui plm ii pasa ce debiteaza deraiatul asta???? replica v-ati luat bani sa il promovati pe retardul asta ...
13
11
am mancat caca cu dracnea, mananc si acum fara dracnea
15
12
E liber si demn.a uitat sa precizeze ce si cat primeste de la Sputnik trompeta propagandei rusesti. Hai sictir ba plesoiene.stim toti,sau ma rog,majoritatea cine esti si ce interese reprezinti.cand ai ridicat premii de la sputnik a fost bine?fmm de bolsevic mizerabil.ai ramas singura trompeta a rusiei mai vocala.moow rusia moow plesoianu mooe sputnik
14
12
asta cine mai e si de unde a aparut? sa plece la palazu cu toti hotii dinn psd
11
12
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la Praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu, vibratorul care il tin mereu in borseta sanki cica am cutit Multumim Bogdan Pruia ca ne-ai deschis adevarata noastra orientare sexuala
2
8
esti asa de onest , incat locul tau e in manastirea Sihastria, nu stiu de ce nu canti ca ...unchiul tau !
10
9
PSD in ct inseamna moga, stroe, draghici..nimeni sanatos la cap, si care nu e ruda cu astia, nu ar vota asa ceva
14
9
Tocmai din cauza unor boi k tine a ajuns PSD ul si toata adunatura de hoti la 20 %.... Si asta a abia inceputul sfarsitului pentru voi
13
11
Asta e un produs autentic Balaceanca.
15
9
Plesoianu oricand in fata vanzatorilor de neam si tara - Johannis - Germania, Ciolos - Franta, Barna USR - Austria
17
21
S-a trezit jegul, unde ai fost pana acum,aveai gura ocupata de nu ai putut vorbi pana acum.
17
13
ce te faci daca propriile credinte si idealuri ale ale colegilor la care faci apel, sunt legate numai de interesele lor si nu ale romanilor, asa cum ar trebui? Conducerea pe care o doresti si o numesti in scrisoare, este formata din cei mai aroganti membrii ai psd si sustinatori ai infractorului dracnea, asa cum de altfel esti si tu. Discursul public asumat, este reprezentat de jigniri si sfidare la adresa colegilor din parlament si a romanilor. Daca esti atat de corect, de ce nu esti independent, te-ai legat de hotii astia. Fie sa FIM mai cu bun simt si respect fata de romanul de rand.
15
7
diareea asta de scrisoare , pe care ati publicat-o ??
15
13
A pierdut oaia la roland garos
10
11
Da,esti cu adevarat un sugaci
14
13
ORICAND PLESOIANU PRESEDINTE DECAT UN DULAP BASHINOS PLIMBAT LA SIBIU CU COLOANA OFICIALA SI BLOCAND SI MAI MULT DN1.
14
22
Pacat de tineretea ta omule! Bine ca ne-ai spus cine-s pupilii tai ca sa stim si noi un sa te punem! Alaturi de olguta, codrin, serban nicolae si radulescu mitraliera, fara gres puteti sa va dinscrieti iar in PRM! Olguta si codrin stiu drumul, ia-te dupa ei! PSD nu pierde nimic, ba din contra, castiga sa scape de asa giboni ca voi!
18
12
apuca-te de recitat idiotule.
16
14
Cand te-am vazut prima data am zis ca esti dobitoc, dar vad ca esti si retardat si un gunoi de om la fel ca cei pe care i-ai mentionat mai sus codrin ,nicolaie, olguta si asi mai adauga mitarliera ,nicolicea ,iordache si vad ca tot indemni la lupta iai si dute cu ei in Coreia de nord.Un bou ca tine nu stie ca arma cea mai tare este pixul nu ,,mitraliera"
19
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212