REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
18.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Liviu Vârciu a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL

Liviu Vârciu a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL

Replica API 28 noiembrie 2021 | 16:22 78163

Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital în cursul zilei de duminică, 28 noiembrie a.c.. Starea lui de sănătate se agravase și, deși s-a tratat acasă, așa cum chiar el a mărturisit, nu a mai rezistat și a ajuns direct pe mâinile medicilor. Iată ce i s-a întâmplat prezentatorului TV și cum se simte acum!

Sâmbătă seară, 27 noiembrie, Liviu Vârciu povestea pe contul său personal de Instagram că nu se simte tocmai bine, însă nu a dat prea multă importanță acestui lucru și a crezut că se va pune pe picioare tratându-se acasă.

Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital

Prezentatorul TV a mărturisit că se confruntă cu o răceală groaznică, însă tot a mers pe șantier, alături de prietenii săi, a făcut filmuțele și le-a postat pe rețelele de socializare, semn că starea lui de sănătate era cât de cât stabilă.

Ei bine, duminică, 28 noiembrie, în jurul orei prânzului, se pare că lucrurile s-au cam agravat și Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Răceala i-a dat bătăi serioase de cap și a avut nevoie de îngrijirile de specialitate din partea medicilor.

Liviu Vârciu a făcut o serie de mărturisiri de pe patul de spital. Fanii s-au îngrijorat, însă prezentatorul TV a mărturisit că nu este vorba de ceva grav, doar că nu a mai rezistat, a îngenuncheat în fața răcelii și a decis să apeleze la cadrele medicale.

Cu o căciulă neagră pe cap și cu masca de protecție, Liviu Vârciu a povestit că nu are nici miros. Prezentatorul TV a mai spus că a încercat să se trateze acasă cu toate medicamentele posibile, inclusiv cu leacuri băbești, dar se pare că nimic nu a funcționat. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu a tras un semnal de alarmă pentru toți urmăritorii săi. I-a sfătuit pe toți cei care îl urmăresc să se protejeze, atât de răceală, cât și de coronavirus și să pună sănătatea pe primul plan.

”Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci... Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A tusit de trei ori si a dat fuguta la spital !
5
8
Sa ma cacInCaciula lui sa.i tina de cald! Siktir manelist obosit
20
3
Ce sa spun! Ma intereseaza in cel mai inalt grad ca ajuns un papagal la spital. Mii de oameni ajung in spitale...
30
2
Mananca mult C A C A T .Pompieru plmele un hot de talie mondiala
15
6
ciupanu!!!!
19
7
Mai da-va in kkt cu varciu vostru..ce ma incalzeste pe mine sau pe altu? Cand dam de putin greu,cersim atentie.
28
3
si apare si doarian popa cu fes si mascutza roz a sosit prima transa din penereree si incep sa se faca platzilee acolo unde trebuee asa cum zice tataee
21
4
Cineva DOSAR DE OFITER de pe youtube? Tare! Recomand!
15
3
Ai grija de tine Liviu si de familia ta. Restu poate sa mance cacat cat vor, numai medicina ne poate trata si salva. Alde isterici gen bitman sau vita xxxxllll sosoanca ...flit si sictir maxim !
23
40
In 3, 2, 1 apar comentacii de serviciu si ne spun ei cum de fapt el e platit sa se dea bolnav ca sa-i sperie de muritorii de rand sa se vaccineze.
24
21
droguri plus alcool plus cersitul atentiei egal spital vad ca il tin pe hol salonul era inca ocupat de A. Marin care a solicitat sa fie singura in salon e foarte pudica
32
8

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389