REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Locuitorii din Eforie au protestat la primărie, pe motiv că nu au utilități: ,,Vrem apă și canal!” Video

Locuitorii din Eforie au protestat la primărie, pe motiv că nu au utilități: ,,Vrem apă și canal!” Video

A.C. 9 mai 2024 | 00:00 825

O parte a locuitorilor din Eforie Sud au decis să protesteze în fața Primăriei miercuri, 8 mai a.c., strigându-și nemulțumirile!

Locuitorii din Eforie au protestat la primarie, pe motiv ca nu au utilitati: ,,Vrem apa si canal!” Videoimagine de la protest

Oamenii s-au dotat cu pancarte, cu mesaje precum: Vrem apă și canal! Sunt locuitori de pe strada Munteniei, care se plâng că de cinci ani nu au utilități, iar strada arată ca după război.

,,Eforie, trezește-te! Suntem aici din cauza lipsei utilităților pe strada Munteniei. Lipsă apă, canal, gaze, iluminat public și asfalt. Vrem apă și canal! Domnule primar, în urmă cu 4 ani ne-ați promis rezolvarea acestor lipsuri și de atunci periodic ne-ați mințit că se rezolvă. Ce să înțelegem? Că ați uitat de noi? Cât timp să mai așteptăm? Cât timp mai durează? Locuim de 5 ani fără utilități! Vrem apă și canal!”, a spus unul dintre protestatari.

Video:

,,Protest împotriva nepăsării primarului Robert Șerban, la problemele cetățenilor din Eforie. O inițiativă cetățenească care ar trebui să fie "piatră de temelie" a unei societăți responsabile!”, a mai transmis un alt locuitor.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-l pe Robert, acum. Isi asteapta anii de puscarie.
3
0
care oameni protesteaza???? sot si sotie doi oameni cu studii superioare, dar de geaba, cand au cumparat terenul de ce nu au intrebat de utilitati. Domnul este presedinte SOS SOSOACA , faptul ca nu a strans semnaturi sa candideze fac valuri, sunt de acord si cu ei dar ii intreb ce demersuri au facut la RAJA??? SA VOTEZE CU SOS la Constanta!
2
1
Eu sunt salvarea voastra va dau o doza sa uitati de apa , am ceva bun de sarbatoare … acuma am primit Eu de cand am luat doza ma vad primar
1
1
2 banuiti USRisti aruncati la un colt sa faca poze. Arata si sunt mai motivate curvele pe centura decat ei. 2 oameni? asta e protest? Duceti-va dracului cu partidele si mainularea de 2 bani
3
1
Aiurea… astea sunt mizerii care nu țin de Primărie. Raja se ocupă cu apa/canal. Locuitorii care stau pe acolo nu știu chestia asta sau sunt din cei care cer mocangeala? Mizerii preelectorale puse la cale de candidații disperați care se știu fără șanse!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468