REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Locuitorilor din Costinești le place să dea... în gropi!

Locuitorilor din Costinești le place să dea... în gropi!

Replica API 7 martie 2022 | 14:42 1090

În Costinești nici trotuarul nu este sigur. În urma condițiilor meteo mai puțin favorabile, pământul de sub trotuare s-a surpat, înghițind pavelele. După ce un locuitor a făcut publice câteva fotografii cu gropile din trotuar, mai mulți locuitori au sărit ca arși, precizând că în lume sunt probleme mult mai grave, precum războiul.

Locuitorii din Costinești s-au trezit că trebuie să meargă în rând cu autoturismele, de pe stradă, pentru a putea ajunge la Mănăstire. Trotuarele, ce conduc spre Mânăstirea din zonă au format adevărate cratere ce pot duce la accidentarea trecătorilor.

Locuitorii sunt revoltați de faptul că, potrivit acestora, este a treia oară când pământul se lasă și înghite pavelele. Aceștia descriu toată situația ca pe o treabă de mântuială.

Indignați din pricina faptului că un bărbat a adus în discuție atât primarul, cât și consilierii locali, unii locuitori au sărit ca arși pentru a găsi scuza potrivită.

Nu credeți că avem probleme mult mai grave în aceste zile înnorate, decât să mâncăm r..... pe pâine? Avem și noi o problemă cu autoritățile...nu mai aveți ce vorbii..astea se repară ușor, dar acelea din altă țară cum se vor mai repara, care nu mai au nimic și au gropi adevărate, nu c.... acestea ale noastre. Să ne ferească sfinții de altele mai mari ca ale lor”, a precizat o femeie, locuitor al localității Constinești.

Și comentariile din partea locuitorilor au continuat până la.... șaorma

Acesta care trăiești în New York și comentezi pe..... Tu crezi că primarul acela din Eforie a făcut tot ce face acum din primul mandat și cu un consiliu minoritar de partea lui? Ce-ți mai place shaworma cu de toate și ție”, și-a exprimat deranjul un locuitor al localității Costinești.

În concluzie, o mare parte din locuitori nu sunt deranjați de acele ”gropițe” și au răbdare să se rezolve toate, ușor și sigur.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca e facut de frati BALAN unul din frati e nasu primarului DORIN cap de porc
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212