REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Logodnicul Elenei Udrea: Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat, să nu fie ţinută departe de mama ei

Logodnicul Elenei Udrea: Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat, să nu fie ţinută departe de mama ei

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:00 405

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, spune, într-o postare pe Facebook care are ataşată o fotografie cu el alături de Udrea şi de fiica lor, că sunt momente dificile pentru ei şi că îşi doresc ca fetiţa lor să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum are cea mai mare nevoie de aceasta. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România "găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei".

"Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat... să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea", scrie Adrian Alexandrov pe Facebook.

El adaugă că Elena Udrea este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă.

"Îmi este greu să înţeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din braţele mamei", mai scrie el.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercuri.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, afirma că instanţa va ţine cont, cu siguranţă, de faptul că fostul ministru are un copil de câteva zile, care nu poate fi despărţit de mamă, potrivit legislaţiei din Costa Rica, dar şi de statutul de azilant, din care decurge dreptul de a nu fi extrădat.

Avocatul mai spunea că, în opinia sa, şansele ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie aduse în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa sunt "zero".

Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni, a anunţat şeful Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, care a oferit, joi seară, într-o conferinţă de presă, detalii despre modul în care au fost reţinute Udrea şi Bica, dar şi despre statutul acestora.

Potrivit acestuia, odată ce au fost reţinute, ”Guvernul are două luni să facă tot procesul”.

”Persoanele care sunt reţinute acum au şi câteva avantaje pe care le pot folosi pentru ca acest proces să nu fie dus la sfârşit. Sunt reţinite într-un centru penal al Ministerului Justiţiei pentru că în momentul de faţă statutul lor este de persoane care urmează să fie extrădate. Ele au intrat în februarie legal în ţara noastră, avem o solicitare de exil din partea lor, vom vedea cum se va duce la capăt procesul de deportare”, a spus şeful Interpol Costa Rica.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat, vineri dimineaţă, că Elena Udrea şi Alina Bica au declarat recurs la decizia de arestare.

"Elena Udrea şi Alina Bica au calea de atac a recursului la decizia judecătorilor din Costa Rica, iar recursul a fost declarat şi va fi judecat în perioada următoare. Procedura de extrădare este una complexă - în perioada următoare statul român trebuie să trimită întreaga documentaţie care a stat la baza cererii de extrădare. Conform uzanţelor şi procedurilor, documentaţia trebuie tradusă în limba statului căruia i se cere extrădarea. Dar tot în cadrul acestei proceduri va fi formulată şi apărarea şi invocate aspectul legat de statutul de refugiat, de starea ei de proaspăt mămică şi de faptul că trebuie să crească un copil cu cetăşenie costaricană. (...) Cererea de arestare preventivă a avut la bază un mandat intern de arestare. Fondul nu se putea judeca ieri, ieri s-a judecat doar forma în care va fi prezentată instanţei, pentru judecarea fondului procedurii de extrădare", a declarat avocatul Veronel Rădulescu.

El a spus că în această perioadă de două luni există şi varianta ca mandatul de arestare să fie revocat şi înlocuit cu arest la domiciliu sau cu o măsură similare controlului judiciar.

Legat de declaraţiile şefului Interpol din Costa Rica, potrivit căruia ”dacă o persoană are şi un copil în această ţară nu este un impediment pentru a duce până la capăt procesul de extrădare”, avocatul Elenei Udrea a spus că nu şeful Interpol ia decizii în justiţia din Costa Rica.

"Declaraţia unui reprezentant al Interpol pentru mine nu are valoare juridică de avevăr aşa cum va avea hotărârea unei instanţe de judecată a statului respectiv", a afirmat el.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, afirma, legat de reţinerea Elenei Udrea, că procedura de extrădare va parcurge etapele legale, el spunându-le jurnaliştilor să nu facă "din acest personaj" un subiect naţional.

sursa: news.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stea linistite , nu-i dracu asa de negru , fetita este cetatean costarichen !
0
0
Am si eu cateva nelamuriri..Dna Udrea nu este aceea care ne spunea acum cativa ani ca are incredere totatal in institutiile statului , ca acestea nu fac abuzuri si politie politica, ca nu exista protocoale incheiate la nivel de institutii..?? Oare cui ar trebui sa ii fie frica pt o eventuala extradare?? eu cred ca nu va fii.. si ca toate aceste situatii fac parte dintr-un plan bine comun pus la punct de servicii si persoane din anturajul lor , tocmai ca poporul sa treaca de la acuze la compasiune..intradevar la mijloc este un suflet nevinovat , care este singura victima!
5
0
Stiti cati romani au trecut prin momente dificile cand ati taiat salariile pt ca nu va mai ajungea ciolanul? Stiti cati romani si-au pus capat zilelor fiindca au ajuns sclavii bancilor in urma taierii salariilor? Credeati ca nu veti da socoteala? Mai presus de legile unui stat sunt legile lui Dumnezeu unde toata lumea pana la al 7 lea neam plateste! Nu poti sa traiesti din plon fara sa platesti!
7
0
nu e ca-n filme dar merge son of the beach
5
0
Sa mearga si copilul la puscarie cu ma-sa.
3
1
... din Buzau , care i-a supt pula lui Basescu pana a facut betivu hernie de disc , trebuie sa stea vreo 6 ani la parnaie ! Se va da pe invers !
9
0
Daca poarta genele ma-si aia mica va fi tot coarda hoata asa ca bagati-o in puscarie de acum sa nu fie despartite!
7
1
Cine mai era ca maimutele astea doua cand erau la putere... Nu le mai pangeti
13
0
prima avere facuta prin furt confiscata integral am sa cred ca exista dreptate.Restul sunt fumigene,astia stau 2-3 ani la pensiune in Romania apoi raman cu banii.Nu ma incalzeste ca-i inchideti daca raman cu averile intacte.
12
0
La puscarie scroafo ai furat
16
0
Poate vede imaginile si jandarmerita paralizata sa vada si ea cum isi tine nenea de la interpol mana pe arma desi nu e in multime de oameni si nici udrea dispusa sa fuga.
11
2
copil facut sa o salveze pe hoata si sa dea o lacrima cretinii care se uita la antena3 ,votantii pesede .a facut ala o laba si a umplut un borcan si acum cerseste mila .din ce mortii matii traiesti acolo losere ?
20
0
O fi aia mica un suflet nevinovat dar tocmai de aceea a facut-o ma-sa tocmai acum, ca sa nu ajunga la mititica!!! Insa, vorba unui clasic in viata, GHINION!!!
20
1
Doua parasute
21
0
Nu e fata ca nutika si baiat ca alina bika
13
0
Tarfa asta e buna de futut intre tatele alea lasate si muita bine !
17
1
Cind urmeaza Mazare ?Il asteptam cu drag ptr orasul de cacao carel-a facut --Speram sanu scape acesti spagagii nenorociti
20
0
l-a gasit mila pe codirlaul lui nuti ca fiica lor sta departe de mama. dar cind ciordea nu s-a gindit ca ajunge la pirnaie? daca este nevinovata de ce a fugit din tara?
21
0
Cele doua mufe arestate si bagate la puscarie 25 de ani iar averea confiscata ! Sa stie si copilul cand va creste ce gioarsa de Plescoi a fost masa cu chioru ! Chiar daca esra in Canada tot era extradata cu nastere cu tot! La puscarie cu hotii si golanii Romaniei cu genti de 800 Eur si curele de 700 eur !
29
1
Mai baiatule in Romania sint sute de mii de copii care traiesc despartiti de mame plecate la munca in strainatate de saracia si hotia creata de furaciunile lui Udrea si politicienii cu care a fost la guvernare ! Trebuia sa se gindeasca cind a FURAT , nu va mai victimizati !
27
0
Ce-ti mai convine latraule ... ai fotoot baba si ai ramas cu plodul si cu banii. Prostii mai sunteti, trebuia sa-l intrebati pe Mazare unde e mai bine.
24
2
cat ghinion pe capul lor, mai bine le dadea statul roman cateva milioane de euro sa aibe acolo d posete, pantofi
11
1
Blonda lui basecu isi bate joc de noi. Cica era urmarita prin interpol dar ea poza pt reviste!
25
1
Vai...m-a taiat cacarea de la atata plans!!!! Dar cand furati milioanele de euro nu treceati prin momente dificile???
27
1
Logodnicul a depus si el vreo munca la conceperea copilului? Daca nu se inventa cu eprubeta nu mai ducea grija copilului.Cand furati nu mai treceati prin momente dificile? Arde-v-ar cenusa si pe voi si pe aia care isi fac planuri cum sa ajunga si ei sa fure ,,principial,,.
21
2
Dar copiii Monicai Iacob Ridzi nu erau suflete nevinovate. Ca a bagat femeia 5 ani de parnaie ptr Chioru si Udrea. Doar copiii vostri sunt suflete nevinovate. Nu ma bucur, dar sincer...meritati.
25
3
As fute-o intre tate si as tetmina cu o muie adanca cum i-o dadea Chioru' ! Zdreanta !
21
2
Hai la bulau in romanika . panarama hoata
24
2
Civilii nu sunt suflete nevinovate, sau doar copilasii celor din sistem sunt sufletele nevinovate? De ce tara asta e saraca? Nu ati furat voi, jigodiilor, milioane si milioane de euro de ati adus ca milioane de copii sa nu aiba ce manca? Si vii tu, jigodie pseudosexi, sa te plangi ca sufera copilul tau. Lasa, ca aveti la dos puse milioane de euro. Problema este, ca nu cumva in inchisoare, blondina sa nu-l toarne pe Comandantul Chior. Doamne ajuta!
33
1
Lacrimogenele astea sunt pentru naivi, prietene! Ati planuit totul de cum s a pronuntat in prima faza condamnarea! Tanti Nuti s a dus in Grecia, a facut fertilizare in vitro ca sa fie sigura si apoi a fugit in Costa Rica sa nasca! Apropo cu ce traieste acolo de atat timp ca viata e scumpa acolo, chiar ea a spus!
38
1
sa fie constienti ca sunt milioane de copii in Romania care stau departe de mama si tata parintii fiind plecati sa munceasca in lumea larga.Criminalii din alianta psd-alde-udmr au gonit din tara cei mai multi romani din cauza clientelei de partid care trebuie satisfacuta si hotiei fara limite.Si copilul meu sta fara tata o buna perioada de timp tot din cauza netraiului economic din Romania;prin urmare,nu mi-e mila de astia 3.
37
1
Dupa fapta si rasplata !
34
1
jegurilor, copilul vostru e rodul unei infractiuni, l-ati facut sa-l folositi scut contra justitiei. Ar trebui sa vi-l ia statul, sa va interzica sa va mai apropiati de el vreodata.
51
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218