REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe internet

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe internet

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1801

Loredana Groza este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste din lumea mondenă, iar acum ne-o dovedește încă o dată, căci și-a făcut apariția pe internet doar în lenjerie intimă. Ipostaza provocatoare cu celebra jurată din cadrul emisiunii ”X Factor” a luat ochii tuturor, căci nici nu se putea altfel, având în vedere formele voluptoase ale divei, scrie spynews.ro

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci atuurile sale, atât cele vocale, cât și cele fizice au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate și mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Lucru care nu e deloc de mirare, căci anii petrecuți în lumina reflectoarelor, dar și postările sale din mediul online, din ce în ce mai multe și din ce în ce mai provocatoare, nu au putut decât să îi aducă pe zi ce trece și mai mulți admiratori.

Celebra cântăreață nu ne încântă doar cu piese de senzație și cu show-urile pe care le face atunci când urcă pe scenă, ci și cu ipostaze desprinse parcă din reviste. Astfel că, pe paginile de socializare ale divei nu este zi în care să nu apară vreo fotografie desprinsă parcă din reviste.

De exemplu, recent, pe Instagram, deși obișnuiește să își suprindă fanii, acum diva a apărut doar în lenjerie intimă neagră. Focoasa blondă a uitat, din nou, de inhibiții, după ce a apărut goală în cadă, și i-a înnebunit pe internauți, căci ținuta sa extrem de provocatoare, care i-a pus perfect în evidență trupul pentru care trage din greu la sala de sport, au făcut-o să adune peste 12.000 de aprecieri. Și asta nu este tot, pentru că cei care fac parte din comunitatea sa, nu s-au putut abține și au venit și cu multe complimente pentru cântăreața lor preferată.

”Foarte frumoasă”, ”Ești super top”, ”Ești superbă”, ”Drăguță și sexy”, ”Senzuală”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor divei, care nu și-au mai luat ochii de la ultima postare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu era prostul ala de Boncea sa o scoata din mizerie si sa o ia de prospatura era si acum in pat la Marian Ionescu .Acum dupa ce a trecut prin cutite si plastifieri ne arat poze .E depasita muierea .
4
2
moldoviara me
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468