REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Loredana Groza s-a pozat în cel mai sexy body, în vârf de munte

Loredana Groza s-a pozat în cel mai sexy body, în vârf de munte

Replica API 29 ianuarie 2021 | 00:00 1768

Loredana Groza surprinde din nou, după ce zilele trecute a apărut în cele mai sexy ipostaze, pe plajele din Tulum. Artista se află la munte, iar de data asta, nu a mai ținut cont de cele -16 grade Celsius de afară și s-a fotografiat într-un body transparent.

Juratul de la „X Factor” și-a etalat mândră trupul perfect, obținut după ore multe petrecute în sala de sport, în fața tuturor celor aflați pe pârtie. A postat imaginile pe contul de Instagram, iar reacția fanilor a venit imediat.

„Ești o divă și arăți minunat. Se vede că faci mult sport”, „Cred că e cam frig pentru ținuta asta, dar arăți foarte bine”, „Ești din ce în ce mai sexy”, „Bravo, pentru curaj. Cred că e cam rece”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

„Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină. De relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii.

Sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat recent Loredana Groza, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mamaie mai stai pe acasa .. te cauta moartea si nu te gaseste ! sau covidul .
0
0
Ce dracu mai vrea si botoasa asta peticita,sa lase pe cele tinere careau ce arata dupa cum spunea cineva mai jos!
0
0
pai ce fac babele cind nu mai sunt bagate in seama .isi pozaeaza titele facute cu silicon si curul sa ne arate si noua .Iesi la pensie madam ca nu mai esti ce ai fost.
3
0
hai bre ,mai lasa ne cu chestiile astea .nu se cade .baga si si tu ce mai ai ,zurbai zurbai ,dar nu ne mai obosi cu cat de sexoasa esti tu.lasa le pe astea mai tinere .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212