REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lucian Bode, întâlnire la sediul MAI, cu Tatiana Proskuryakova, manager de țară

Lucian Bode, întâlnire la sediul MAI, cu Tatiana Proskuryakova, manager de țară

Replica API 24 februarie 2021 | 22:57 1226

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, s-a întâlnit, marți, cu Tatiana Proskuryakova, manager de țară, România și Ungaria, Europa şi Asia Centrală, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, scrie stiripesurse.ro

Vizita a avut un caracter de curtoazie, iar discuțiile au vizat proiectele realizate la nivelul MAI ce urmăresc creșterea rezilienței de răspuns la dezastre și consolidarea capacității instituțiilor de a răspunde prompt și eficient în cazuri de urgență, respectiv proiectele comune de viitor.

În cadrul discuțiilor, ministrul Afacerilor Interne a subliniat aprecierea pentru sprijinul, expertiza şi cooperarea Băncii Mondiale în implementarea și realizarea de proiecte eficiente în domeniul gestionării situațiilor de urgență.

Cele două părți au evidențiat faptul că România are un sistem de urgență articulat și coerent care și-a dovedit eficiența, demonstrând că suntem pregătiți să facem față unor situații de amploare, expertiza noastră fiind considerată la un standard foarte înalt.

Această recunoaștere a expertizei s-a materializat în sprijinul acordat altor state pentru a-și crea propriile sisteme de urgență.

În orice sistem de urgență pot apărea incidente având în vedere că situațiile sunt neobișnuite însă maturitatea la care am ajuns dovedește că suntem pregătiți să le depășim.

Reprezentanta Băncii Mondiale a precizat că o treime din activitățile pe care le desfășoară această instituție în România vizează sprijinirea sistemului de urgență și consolidarea capacității de a gestiona dezastre. De asemenea, Tatiana Proskuryakova a subliniat că va susține în continuare țara noastră pentru a-și utiliza întregul potențial de dezvoltare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
il propun pe iorgulescu jr sau pe micula jr.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218