REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente“

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente“

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 288

Ludovic Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a făcut un apel, luni seară, la românii aflați în Italia, cărora le-a transmis să nu mai vină în România în perioada următoare numai în situații urgente sau absolut necesare, astfel încât să fie împiedicată extinderea coronavirusului în rândul familiilor și prietenilor din țară.

„Fac un apel la cetățenii români din zonele afectate să evite pe cât posibil deplasările care nu sunt necesare. Dacă pot să nu se deplaseze spre România, e un act de responsabilitate. Dacă au fost în zone cu risc minim, își pot contamina familia și prietenii”, a spus Orban.

Orban a adăugat că cea mai gravă problemă în contextul extinderii coronavirusului o reprezintă românii care vor intra în țară cu mașina.

„Avem 16 aeroporturi. Cea mai mare problemă o reclamă cei care vor intra în țară cu propria mașină. Toți cei care intră în țară sunt obligați să completeze un formular și să prezinte actele de identitate. Li se vor cere și actele de unde vin, spre exemplu: Italia, pentru a se vedea de unde vin.

Până astăzi sunt 4000 de locuri de carantina instituționalizată. Am inventariat și posibilități de tratate. Din păcate, aici nu există o diagnosticare imediată. Se vorbește și de diagnosticare rapidă, dar care nu are șanse rapide de vindecare”, a mai spus Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pot sa vina ?
5
0
Ganditi rational!
1
2
Pana acum , cu PNL-ul vostru , spuneati ca o sa aduceti romanii inapoi acasa ... acum va pishati pe ei ?!? Aaaa........ DIASPORA este buna doar pt. 3 zile cand se voteaza ! Ahaa !.... RUSINE sa iti fie ! Sa abandonezi romanii aflati la ananghie ! Dar Tu oricum nu esti roman , esti o boanghina .RUSINE ! Ei , DIASPORA v-ati lamurit acum pe cine ati votat ????? V-ati cam luat mwie !
11
2
Acum nu va mai place diaspora?
14
1
Sa stea in Italia toate badantele,spalatorii de WC uri si ospatarii! Au intors spatele Romaniei! Nu imbolnaviti Romania! Dupa o sa vreti si bani sa va aducem acasa! Nu mai platiti demult taxe si impozite in Romania! Sa va ajute statul italian pe care il.slugariti!
14
0
O sa si o ia cu declaratia asta. Ti-a spus cineva mai viclean sa o spui si ai cazut in plasa. Asa este cand esti prost. Cineva care conduce tare PSD ul.
10
2
Stati acolo in Italia pana trece pandemia.
14
1
fugim de coronavirus si dam de holera galbena
20
2
Capsunari sa steie acolo la ei cum se spune la Italia
22
2
Voi sunteti mai periculosi decat romanii care s-ar intoarce acasa... Ce va intereseaza pe voi de ei, sa stea acolo, acolo se fura mai usor la vot... Papagalule, te paste somajul! Apropo, cat mai este indemnizatia?
17
7
sa nu vina dar sa voteze, nu?
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272