REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ludovic Orban, discuţii cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor

Ludovic Orban, discuţii cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor

Replica API 6 februarie 2021 | 00:00 1173

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a participat, vineri, la Parlament, la o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor.

Ludovic Orban

Potrivit unui comunicat transmis vineri, în cadrul întâlnirii au avut loc discuţii privind identificarea de soluţii legislative pentru creşterea nivelului de creditare din economie şi facilitarea accesului companiilor şi persoanelor fizice la resurse financiar-bancare, pentru nevoile proprii de dezvoltare.

"Reprezentanţii sistemului bancar din România au apreciat evoluţiile pozitive din economie şi măsurile de stimulare a creditării pentru companii, de tipul IMM Invest, care au ajutat firmele, în perioada dificilă de la începutul pandemiei, oferind acces rapid la finanţarea de care aveau nevoie pentru investiţii şi capitalul de lucru", se arată în comunicat, scrie Agerpres.

În cadrul discuţiilor, s-a stabilit organizarea de întâlniri periodice, pentru abordarea priorităţilor parlamentare şi a proiectelor de interes comun.

La întâlnire a participat o delegaţie formată din reprezentanţi ai principalelor instituţii bancare din România, condusă de Sergiu Oprescu, preşedintele Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se discuta lucruri numai in folosul altora decat cel al romanilor. Ca atare,nu e nimic nou. Cu toate astea,spiritul de turma caracteristic noua,face ca in continuare sa alegem resemnarea si validarea prin vot liber a calailor care ne vor conduce spre adancirea saraciei,discrepantelor sociale,dezumanizarii generale. Sperantele au murit.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212