REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban îl face praf pe plagiatorul Bode!

Ludovic Orban îl face praf pe plagiatorul Bode!

Virgil STOIAN 13 ianuarie 2023 | 00:00 2567

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a solicitat public demisia ministrului Apărării și Internelor, Lucian Bode. Reacția lui Ludovic Orban vine după ce comisia de etică a UBB Cluj a spus despre teza de doctorat a lui Bode ” că este profund viciată”.

”A furat din munca altora ca să obțină ilegal titlul de doctor. A mințit cu nerușinare că nu a plagiat. A secretizat propria teză de doctorat pentru a bloca analizarea ei. A amenințat că dă în judecată pe oricine îl mai acuză de asta. A încercat să intimideze opoziția când a fost depusă moțiunea contra lui. A încercat să împiedice Comisia de etică a UBB să dea un verdict prin declanșarea unui proces. A inițiat sau a tolerat o campanie de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan, cea care a dezvăluit plagiatul. Cu complicitatea conducerii coaliției a oprit în mod abuziv dezbaterea moțiunii depuse de Forța Dreptei și USR în decembrie.
Ce nemernicii trebuie să mai comită Bode pentru a fi dat afară din guvern?
Solicit public demiterea de urgență a lui Lucian Bode din funcția de ministru. În cazul în care coaliția, premierul și președintele continuă să sfideze cetățenii României și se încăpățânează să îl mențină în funcție vor trebui să suporte toți blamul public din partea românilor pentru distrugerea oricărei norme de morală în viața publică și pentru complicitate la hoție.” a transmis Ludovic Orban.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și unul și altul aceiași figuranți care nu au făcut nimica în viața lor, gargară de doi lei.
1
0
Mananca cacat tipul asta tupeist si nerusinat!! Sa ii dau m**e in c*r lambagist stupid Victor Orban Cel care uraste PNL si PsD
1
0
Pt.Mavrodin Cornel Parerea ta este ca aproximativ 10% dintre doctoranzi din Romania nu merita titlul de doctor,sunt niste impostori,eu cred ca lucrurile stau invers adica dintre doctoranzi din Romania doar 10% cu aproximatie ishi merita titlul de doctor restul adica 90% sunt niste impostori.
7
0
Dle Orban pentru ca sunteti la analiza dl Dr Mai Bode Lucian,transmiteti sa merga la C-ta sa viziteze sectia 5 politie in ce grad de mizerie se afla.Ca si asa eu cred ca sufera de autism,chiar si dumneata-Ca vam facut vreo doua seszizari si ati auzit ca ,Cucu in gura la fel si dansul.
5
0
Alocatiile copiilor vor creste de la 01.01.2023 cu 12 lei cand pretul la 1 kg de lapte a crescut de la 5 lei la 8,99 lei Si voi in parlament sa vă măriti indemnizatiile tot cu 12 lei să vedeti pe persoana voastra ce inseamna aceasta mărire cu 12 lei si jignire.
9
0
CLANUL POLITISTILOR DIN NAVODARI. Daca aia fac ce arata ala in clip, ce pretentii poti avea di la Bodi
6
1
Pe timpul lu împușcatul, Elena era mare academician în chimie, după revoluție toți făceau mișto dar pe bună dreptate, dar acum cred că avem cei mai mulți doctoranzi de pe tera pe metrul pătrat, din care cred că mai mult de 10% nu-l merită sunt niște impostori
7
2
Doctoratul in Romania nu mai reprezinta nimic de cand au fost demonstrate plagiatele lor-copy paste. Inainte numai marii oameni de stiinta si de mare valoare se incumetau sa se inscrie la doctorat si sa-l si promoveze pe bune. Acum astia sunt ca si gainarii, canta de dimineata si pana seara : cot,cot,cot codac, doctorat am luat, vorba Elenei Basescu, baaa.... nu stiu de ce, astia nu vor sa vorbeste cu mine cu toate ca eu sunt europarlamentar din partea Romaniei si nu vreau sa-l supere pe tatal meu care a fost, este si va ramane un adevarat " dottore " pentru Rromanica.Nici marele ghinion, treaba lucrului bine facut, 6 case norocoase,vreau sa am guvernul meu, fost profesor si inspector scolar judetean, fost primar la Sibiu, nu a indraznit sa faca copy paste si sa intre in posesia unei diplome de " dottore ". Lasati Soarele sa straluceasca si betivul sa se pise pe el, sunt lucruri normale.
9
2
Oare onor Orban are toate hartiile in regula? El n-a copiat nimic?
7
4
cand ii faceai p**a mare in a ta guvernare nu-ti veneau clabuci la gura.
14
5
ca are spate si este sustinut de oameni puternici din umbra - si astia sunt adevaratii nesimtiti, bode este doar un pion sau marioneta suficient de obedient pentru a fi sustinut atat timp cat este posibil
17
0
Pot sa ii dau o mare mouie lui Bode penalul, hotul de doctorate.Asta se încadrează la furt exact că cel care fura
18
2
Nesimtire fara limite! De la un mort mai vezi o basina,de la Bode bun-simt,nu!
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369